Barış Hersek: 'Obradoviç, büyük bir şans'

Güncelleme Tarihi:

Barış Hersek: Obradoviç, büyük bir şans
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2018 10:50

Hürriyet'ten Fatih Saboviç'e konuşan Fenerbahçe Beko oyuncusu Barış Hersek, “Eğer basketbola dair bir kütüphane olsaydı, o kütüphanenin içerisine yalnızca Obradoviç’i koymak yeterdi” dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko'da uzun yıllardır forma giyen Barış Hersek, Hürriyet’e açıklamalarda bulundu.

Koç Zeljko Obradoviç’le çalışmanın nasıl bir his olduğunu ve Sırp başantrenöre dair yorumlarını sorduğumuz Hersek, “Obradoviç’in varlığı tüm Türkiye ve Türk basketbolu için büyük bir şans. Eğer basketbola dair bir kütüphane olsaydı, o kütüphanenin içerisine yalnızca Obradoviç’i koymak yeterdi” şeklinde yanıt verdi.

"EN İYİSİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Taraftarın takıma ilgisinden ötürü çok mutlu olduklarını söyleyen Barış Hersek, “Benim için hayattaki en önemli şey; huzurlu olmak. Fenerbahçe’de 4. yılımı geçiriyorum ve çok huzurluyum. Taraftarlarımız, Türkiye’nin en büyüğü... Onlara destekleri için teşekkür ederiz. Her zaman, kulübümüz için en iyisini yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu. Genç oyunculara bir tavsiyede de bulunan Barış, “Daima mutlu oldukları işi yapsınlar ve kendilerini her açıdan geliştirmeye çalışsınlar. Basketbolda başarının sırrı bana göre adanmaktır” dedi.

Haberin Devamı

Günün en popüler basketbol/iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!