Barış Alıcı: İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu

Güncelleme Tarihi:

Barış Alıcı: İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2018 20:11

Sarı lacivertli takımın Altınordu’dan transferi 21 yaşındaki Barış Alıcı önceki günkü Bursaspor maçında başta başkan Ali Koç olmak üzere bütün taraftarlarca ayakta alkışlandı.

Haberin Devamı

Taraftarların, Phillip Cocu’nun ve Ali Koç’un gözdesi olan yıldız adayı ise başarısının sırrını “Fenerbahçe’de gördüğüm sevgi bana güç verdi” diyerek açıkladı.

FELSEFESİ SAĞLAM

Altınordu’nun mottası olan ve yemekhane, yatakhane, antrenman sahası, dinlenme odası dahil her yerde yazan ‘İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu’ ifadelerine uygun yetiştiğini hep ortaya koyan Barış 40 yıllık Fenerbahçeli gibi davranıyor. Beden eğitimi öğretmenliğinden emekli anne ve babası tarafından spora 9 yaşında atletizmle başlatılan Barış, 11 yaşında Bucaspor alt yapısına teslim edilmiş. Buradan Altınordu’ya geçmiş.

Barış Alıcı: İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu

Haberin Devamı

BERKE iLE KOPMADILAR

Barış ve Berke birlikte Fenerbahçe’ye transfer olunca aileleri de nöbetleşe çocuklarının yanına gidip gelmeye başlamışlar. Bir hafta Berke’nin anne ve babası, diğer hafta Barış’ın anne ve babası gelip yemek, ütü, temizlik gibi ihtiyaçlarıyla ilgileniyorlar. Barış’ın ehliyeti olduğu için kulübün tahsis ettiği otomobille her gün Berke ile birlikte tesislere gelip gidiyorlar.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!