Bandırmaspor’da Yenikan dönemi

Güncelleme Tarihi:

Bandırmaspor’da Yenikan dönemi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2018 15:49

Bandırmaspor'un ortak başkan adayı Göksel Karlahan ve teknik direktör koltuğuna oturan Hüseyin Yenikan basının karşısına geçti.

Haberin Devamı

Kulübün 12 milyon lira borcundan dolayı bu yılı "Vefa yılı" ilan eden Göksel Karlahan yapılan transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Karlahan, "Vefa Yılı’nda hesap numaraların üzerinden taraftarımızdan destek isteyeceğiz. Biz para işini çözmekle birlikte mali disiplin uygulayacağız."

"Teknik direktörümüz de Bandırmalı. Bandırmaspor yine şampiyonluğa oynayacak. Futbolcuların federasyona şikayetleri vardı. Bunları değerlendirmek zorundayız. Bizde samimi olacağız, onlar da samimi olacak. Biz her futbolcumuza söylüyoruz. Bize yardımcı olmalarını istiyoruz. 11 futbolcumuzla anlaşma sağladık. Hocamızın isteği doğrultusunda genç transferlerle takımı takviye edeceğiz. Şu an resmi kulüp başkanı değilim ama büyük ihtimalle tek liste ile 21 Haziranda olağan üstü genel kuruluna gideceğiz. Balıkesirspor yöneticileri ile görüşme yapacağız. Bizim isteğimiz Bandırma’nın il olması. Daha detaylı bilgileri 21 Hazirandaki genel kurulda yapacağız. Gerekli çoğunluğu sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Bandırmada spora emek veren herkesi doğal delege yapmak istiyoruz" dedi.

"YENİKAN'DAN AVRUPA FUTBOLU VURGUSU"

2013-2014 yıllarında Bandırmaspor teknik direktörü olarak görev yapan Hüseyin Yenikan, 4 yılın ardından tekrar koltuğuna oturdu. Bandırmaspor'da bir Bandırmalı olarak görev almanın onur olduğuna işaret eden Yenikan, "İnsanın kendi memleketinde görev alması kadar güzel bir şey yok ancak bu daha çok sorumluluk veriyor. Bandırmaspor'da çalışmak bizim için şereftir. Futbolun Avrupai yapısını Bandırmaspor'a getirelim daha önce çalıştığımda bunu yapmaya çalışmıştım. Tabii bu sistem biraz zaman gerektiriyor. En önemlisi bizim elimizdeki oyuncularla yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Her şey şampiyonluğa bağlı değil. Önemli olan tesisimiz olması ve alt yapı. Stadımız kötü, gelirimiz az ama biz her yıl şampiyonluğa oynuyoruz. Bu borçlarda buradan kaynaklanıyor. Önemli olan birlik ve beraberlik içinde bu borçların bitirilmesi. Borçlu takımda çalışmak çok zor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

BAKMADAN GEÇME!