Balotelli için flaş Fenerbahçe iddiası!

Güncelleme Tarihi:

Balotelli için flaş Fenerbahçe iddiası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2017 08:41

Fenerbahçe Yöneticisi Önder Fırat, İtalyan golcünün menajeriyle Fransa'da bir araya geldi. Sarı-lacivertli yönetici, yıldız futbolcunun menajeri Raiola ile Nice'deki ünlü yat limanı Castle Hill'de yemek yedi. Önder Fırat, Mario Balotelli'nin yanı sıra Botafogo'nun 'Maestro' lakaplı 10 numarası Mior için de nabız yokladı.

Haberin Devamı

Gelecek sezon Fenerbahçe'nin başına geçeceğine neredeyse kesin gözüyle bakılan Aykut Kocaman transfer için belirlediği isimleri yönetici Ali Yıldırım'la paylaşıyor.

Yıldırım menajerlerle temas kurarken sonraki hamleyi ise yönetici Önder Fırat yapıyor. Fırat'ın son olarak derbi öncesinde Fransa'ya çıkarma yaptığı belirlendi. Fırat, adı Galatasaray'la anılan Mario Balotelli'nin menajeri Mino Raiola ile Nice'in ünlü yat limanı Castle Hill'de beraber yemek yedi.

Fırat görüşmede, Nice kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek İtalyan golcü için Raiola'dan bilgi aldı. Yemekte ayrıca yine Raiola'nın menajerliğini yaptığı Botafogo'lu Joao Paulo Mior da gündeme geldi. Raiola, 26 yaşındaki Brezilyalı 10 numaranın durumunu soran Önder Fırat'a bu transferin kolaylıkla gerçekleşebileceği yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Görüşmeden yüzü gülerek ayrılan Fırat'ın İstanbul'a dönünce başkan Aziz Yıldırım'a ayrıntılı rapor verdiği belirtildi. (Fotomaç)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!