Ballack, Alman futbolcuları yerden yere vurdu!

Güncelleme Tarihi:

Ballack, Alman futbolcuları yerden yere vurdu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2018 13:44

Almanya'nın efsane futbolcularından Michael Ballack, grup aşamasını geçemeyen Alman futbolcuları yerden yere vurdu. Çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Dünya Kupası'nda F Grubu'nda mücadele eden Almanya, beklentilerin çok altında kaldı ve grubu son sırada bitirip evinin yolunu tuttu.

Almanya'nın elenmesinin bir cevabı olmadığını söyleyen efsane futbolcu Ballack, takımı ve teknik kadroyu yerden yere vurdu. İşte o açıklamalar...

"Böylesine kaliteli oyunculardan oluşan bir ekibin, grubun son sırasında kalması kabul edilemez. Bu oyuncular nasıl olur da futbolun temellerini bile uygulayamayacak hale gelirler? Vücut dilleri, oyuna yaklaşımları... Rusya'da eksik olan çok şey vardı."

"İşler iyi giderken kritikleri almakta güçlük çekersiniz. Ama bir kere düşmeye başlarsanız, arkası gelir. Löw'un Dünya Kupası başlamadan önce sözleşmesini 4 sene uzatmak da çok gereksizdi. Takımda devam edip etmemesi konusunda kararsızım."

Haberin Devamı

"İyi bir hoca, en zayıf takıma bile kimlik ve karakter katan bir isim ama şu anki ekiple arasında ne olduğunu ciddi şekilde araştırmak lazım."

Ballack, Alman futbolcuları yerden yere vurdu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!