Babel: Beşiktaş'ta Lionel Messi...

Güncelleme Tarihi:

Babel: Beşiktaşta Lionel Messi...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2017 14:02

Beşiktaşlı futbolculardan Ryan Babel ve Atiba Hutchinson basın toplantısı düzenledi. İki futbolcu da önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Ryan Babel ve Atiba Hutchinson kamera karşısına çıktı ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Marcelo'nun takımdan ayrılması hakkında konuşan Atiba, 'Marcelo bizim için çok önemliydi. Kendisiyle Hollanda döneminden bu yana tanışıklığımız vardı. Kendisine başarılar diliyorum' dedi.

Bu sezon da şampiyonluk için oynayacaklarını dile getirerek sözlerine devam eden tecrübeli oyuncu, 'Bu sezon yine şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Bazı alışkanlıklarımız var. Alışkanlıklarımızı değiştirmeden devam edeceğim.Geçen sezonun en üzücü anı son dönemde sakatlanmamdı. Beni hayal kırıklığına uğratmıştı. Takım olarak da Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkamamamız ve Lyon'a penaltılarla kaybetmemiz en üzücü anlardı' şeklinde konuştu.

Sözü alan Ryan Babel ise, İzinli olduğumuz dönemde bazı alışkanlıklarımı değiştirdim. Sadece 5 gün tamamen dinlendim.Ben ocak ayında katıldım Beşiktaş'a. İyi bir takıma geldim. Gurur duyuyorum. Umarım başarılarımızı tekrarlarız. Forvet oynayabilirim ama kariyerime bakarsanız bir golcü olduğumu söyleyemem. Bazı özelliklerim var ama bir golcü değilim' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

 Üst üste şampiyon olmanın güzel olduğunu söyleyen Atiba, 'Üst üste iki şampiyonluk güzel ama hedef 3. şampiyonluk. Fikstürde başlangıçta çok seyahat etmeyeceğiz ancak bu çok önemli değil. Biz maç maç düşünen bir takımız' dedi.

Babel, kendisine yöneltilen nasıl bir forvetle oynamak istersin sorusunu şe şekilde cevapladı; 'Nasıl bir forvetle oynamak istediğimi soruyorsanız, Beşiktaş'ta Lionel Messi ile oynamak isterim.'

Beşiktaş'ta ailesi ile birlikte çok mutlu olduğunu söyleyen Kanadalı futbolcu, 'Beşiktaş'ta ailemle çok mutluyuz, kariyerimi tabii ki burada bitirmek isterim' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!