Aziz Yıldırım ile UEFA Başkanı’nı görüştüreceğim

Güncelleme Tarihi:

Aziz Yıldırım ile  UEFA Başkanı’nı görüştüreceğim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2017 23:15

UEFA Yönetim Kurulu üyeliğine seçilerek, bu kurumdaki ikinci Türk yönetici olan Yardımcı, Yıldırım ile Aleksander Ceferin arasındaki görüşmeda mali konuların ele alınacağını söyledi.

Haberin Devamı

UEFA Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, çarpıcı açıklamalarda bulundu. TV+ aplikasyonundaki Life+ kanalında yayınlanan Sporsel programında konuşan Yardımcı, seçim sürecini anlatırken, “Herkes kulis peşindeydi. Bizim için mutlu bir gün oldu. Bundan sonraki süreçte UEFA ile kulüpler arasındaki köprü görevini göreceğiz. Önemli olan kulüplerimizin dersini iyi çalışması ve alacakları disiplin önlemleri. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın Avrupa için önemli olduğu seçim sürecinde herkes tarafından söylendi.” dedi.

HER ŞEYİN FARKINDAYIM

Seçimlerde TFF Başkanı Yıldırım Demirören’den aldığı desteğe vurgu yapan Yardımcı, “Kulüplerimizin sorunlarını anlatmak için ben göreve daima hazırım. Sorumluluğun farkındayım, üstesinden geleceğim. UEFA ile olan bütün görüşmelere katılacağım ve Türk futbolunu en iyi yerlere getireceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

FİNANSAL FAİR PLAY İÇİN

Kulüpler ile UEFA arasındaki ilişkilerin iyi yürümesi için elinden geleni yapacağını da söyleyen Yardımcı şöyle devam etti: “UEFA Başkanı Ceferin ile Aziz Yıldırım’ı görüştüreceğim. Görüşme Finansal Fair-Play kuralları için olacak” ifadelerini kullandı.

 G.SARAY’A CEZA FENER’E İHRAÇ OLMAZ

SERVET Yardımcı, UEFA ile mali konularda görüşmelerde bulunan Türk kulüpleri için de şu açıklamaları yaptı: “Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yapmak istediklerini ve projelerini anlatmak için UEFA’ya geldi. Atılacak adımlar konuşuldu. Galatasaray’a Avrupa’dan men ceza gelmeyecek. Kur farklarında şaşmalar oldu. Bu nedenle kulüplerimizin mali tabloları UEFA’ya iyi anlatması lazım. Fenerbahçe’ye de UEFA’dan bir ihraç beklemiyorum.”

BAKMADAN GEÇME!