Aytemiz Alanyaspor Kayserispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Aytemiz Alanyaspor Kayserispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2017 10:44

Aytemiz Alanyaspor Kayserispor karşılaşması ile Süper Lig'de 14. haftanın son karşılaşması sahne alacak. Karşılaşma öncesi iki takım içinde dikkat çeken istatistikler bulunuyor. Peki Aytemiz Alanyaspor Kayserispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

Süper Lig’in flaş takımı Kayserispor, haftanın kapanış maçında Aytemiz Alanyaspor’a konuk oluyor. Sarı-Kırmızılılar, zorlu deplasmanda tam kadro mücadele edecek. Akdeniz ekibinde ise eksik çok. Aytemiz Alanyaspor’da Gassama, Nskala ve Tzavellas cezalı. Vagner Love, Fernandes ve Mbilla ise sakatlığı nedeniyle bu kritik mücadelede takımlarını yalnız bırakacak isimler.

Aytemiz Alanyaspor-Kayserispor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Bu akşam Bahçeşehir Okulları Stadı’nda saat 20:00’de başlayacak karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek. Müsabaka beINSports Max 2'den naklen yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Aytemiz Alanya: Haydar, Cenk Ahmet, Fofana, Welinton, Berkan, Sackey, Taha, Efecan, Emre Akbaba, EmreNefiz, Lungu

Kayserispor: Muammer, Tiago, Sapunaru, Kana-Biyik, Atila Turan, Şamil, Deniz, Boldrin, Badji, Mendes, Umut

Haberin Devamı

Kayserispor bu sezon bambaşka​

2016-2017 sezonuna Hakan Kutlu yönetiminde başlayan sarı-kırmızılılar 13’üncü hafta sonunda 2 galibiyet 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile 9 puan toplamıştı. 9 puanla son sıradaki Adanaspor’un 3 puan önünde yer alan takım, 11 gol atıp 23 gol yemişti. 2017-2018 sezonunda 13 hafta sonunda 23 puan toplayan Kayserispor geçen senenin tersine bu sezon ligin zirvesinde kendisine yer buldu. Bu sezon 20 gol atan Kayseri ekibi, 15 gol yedi. 4’üncü sırada yer alan Beşiktaş ile aynı puanı bulunan sarı-kırmızılılar averajla beşinci sırada yer alıyor. Geçen sezon 12’nci haftada Aytemiz Alanyaspor deplasmanına giden Kayserispor sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı.

İki takım ilk kez geçtiğimiz sezon Süper Lig'de karşı karşıya geldi. Taraflar birer galibiyet alırken, iki maç da 3-0 bitti.
Süper Lig'de evinde oynadığı son üç maçın ikisini kazanan Alanyaspor, bu sezon iç sahadaki ilk üç karşılaşmada galibiyet alamamıştı.

Sezona Galatasaray yenilgisiyle başlayan Kayserispor, ondan sonra oynadığı 12 maçın sadece birini kaybetti. Kayserispor bu sezon Süper Lig'de en fazla berabere kalan üç takımdan biri. Bu sezon ligde sadece Bursaspor, Alanyaspor'dan daha az faul yaptı; Kayserispor ise en az faul yapan beşinci takım. Alanyaspor bu sezon ligde en fazla başarılı çalım atan üçüncü takım; Kayserispor ise en az çalım atan ikinci ekip. Alanyaspor geçtiğimiz hafta Galatasaray karşısında 12 maç aradan sonra ilk kez bir Süper Lig mücadelesini gol atamadan tamamladı. Alanyaspor en son Süper Lig'de gol atamadığında yine Vagner Love sahada değildi.

Haberin Devamı

Deniz Türüç, Süper Lig'de forma giydiği son altı maçta dört gole katkıda bulundu. Alanyaspor geçtiğimiz sezonun başından bu yana Süper Lig'de Vagner Love'ın forma giymediği yedi maçta bir galibiyet alabildi. Süper Lig'de forma giydiği son 10 maçta rakip fileleri beş kez havalandıran Umut Bulut, önceki 40 lig maçında aynı sayıda gol atmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!