Aytemiz Alanyaspor Beşiktaş maçı saat kaçta? - İki fubolcu hastanelik oldu

Güncelleme Tarihi:

Aytemiz Alanyaspor Beşiktaş maçı saat kaçta - İki fubolcu hastanelik oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2017 15:41

Aytemiz Alanyaspor Beşiktaş maçı bu akşam oynanacak. Karşılaşma öncesinde Aytemiz Alanyaspor'un iki futbolcusu gıda zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldı.İki oyuncunun da oynama ihtimalleri düşük. Spor severler karşılaşmanın hangi kanalda saat kaçta olduğunu merak ediyorlardı. Canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki Aytemiz Alanyaspor Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Haberin Devamı

Aytemiz Alanyaspor Beşiktaş maçı ile bu akşam iki takım 4. kez karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde iki ekibinde eksikleri bulunuyor. Beşiktaş haftalardır giden kötü gidişe Alanya'da son vermek isterken, Aytemiz Alanyaspor'da 3 puan hedefinde.. 

Aytemiz Alanyaspor Beşiktaş Süper Lig maçı ile birlikte zirve yarışında Beşiktaş ligin üst sıralarından kopmak istemiyor. Süper Lig’in 10. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile mücadele edecek olan Beşiktaş, turuncu-yeşilliler ile 4. kez karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlıların bu seride 3 galibiyeti bulunuyor. Peki Aytemiz Alanyaspor Beşiktaş Süper Lig maçı saat kaçta, ne zaman hangi kanalda?

Beşiktaş, Süper Lig'in 10. haftasında bu akşam deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Bahçeşehir Okulları Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak

Ligde oynadığı son 4 haftada Fenerbahçe ve Gençlerbirliği'ne mağlup olan Beşiktaş, Trabzonspor ve Medipol Başakşehir ile de berabere kalarak 10 puan kaybetti. Lider Galatasaray ile arasında 8 puan fark oluşan siyah-beyazlı ekip, kötü gidişine Alanya'da son vermeye çalışacak.

Haberin Devamı

Aytemiz Alanyaspor'da gıda zehirlenmesi

Turuncu-yeşilli takımda iki futbolcu gıda zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Aytemiz Alanyaspor'da Fabrice Nsakala ile kaleci Remy Riou, gıda zehirlenmesi gerekçesiyle hastaneye kaldırıldı. Turuncu-yeşilli kulüpten yapılan açıklamada, gıda zehirlenmesi teşhisiyle iki futbolcunun hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Açıklamada, öğle saatlerinde kaleci Remy Riou ve Nsakala'nın gıda zehirlenmesi geçirdiği ifade edilerek, şunlar kaydedildi.
"Futbolcularımız Remy Riou ve Fabrice Nsakala, bugün yedikleri bir yemekten dolayı gıda zehirlenmesi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Futbolcularımızın tedavisi Alanya Anadolu Hastanesi'nde devam ediyor. Geceyi hastanede geçirecek futbolcularımızın yarınki Beşiktaş maçında forma giyme ihtimalleri düşük."

Caner Erkin cezalı

Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor karşısına Caner Erkin'den yoksun çıkacak. Medipol Başakşehir karşılaşmasında gördüğü sarı kartın ardından cezalı duruma düşen tecrübeli oyuncu, hakeme yönelik hareket ve hakareti nedeniyle de Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 6 maçla cezalandırıldı.

Babel dönüyor

Gençlerbirliği maçında gördüğü kırmızı kart sonrasında cezalı duruma düşen Ryan Babel, Alanya deplasmanında teknik direktör Şenol Güneş'in görev vermesi halinde forma giyebilecek. Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu tarafından iki maçlık cezası bire indirilen Hollandalı futbolcu, cezasını Medipol Başakşehir maçında çektiği için Alanya'da görev yapabilecek.

Haberin Devamı

Aytemiz Alanyaspordan Babel tepkisi

Aytemiz Alanyaspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Fahri Özçelik, Beşiktaşlı Ryan Babele verilen cezanın 1 maça indirilmesine tepki göstererek, Böyle adalet olur mu? Türk futbolu böyle nasıl gelişecek? dedi.

Aytemiz Alanyaspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Fahri Özçelik, Beşiktaşlı Ryan Babel’in cezasının 1 maça düşürülmesine tepki gösterdi. Türk futbolunda alınan garip kararları anlamakta güçlük çektiklerini belirten Özçelik, "Beşiktaşlı Ryan Babel Gençlerbirliği maçında rakibine sert bir hareket yaptı ve doğrudan kırmızı kart gördü. Disiplin kurulu da bu futbolcuya 2 maç ceza verdi. Buraya kadar her şey normal ama gariplikler bundan sonra başlıyor. Caner Erkin’e 6 maç ceza verilmesinin hemen ardından Babel’in cezası 1 maça indiriliyor. Dünyanın her yerinde bu hareketin cezası 2 maçtır. Federasyonun bir kurulu doğru bir karar verirken, diğer bir kurulu ince bir ayar yapıyor ve cezayı 1 maça düşürüyor. Hafta boyu teknik ekibimiz Babel’siz bir Beşiktaş’ın taktiğini çalışırken, maçın hemen arifesinde ter idmanı yaparken taktik değişecek ama yeterli zaman yok. Anadolu kulüpleri bu tür durumlarda tahkime başvurduğu zaman direkt ret cevabı geliyor. Büyük kulüplere ise her zaman bir indirim var. Böyle adalet olur mu? Türk futbolu böyle nasıl gelişecek?" dedi.

Haberin Devamı

Anadolu kulübü olmak çok zor

Son haftalarda hemen her maçta hakemlerin bir ya da iki penaltılarını es geçtiğini savunan Özçelik, "Başakşehir maçında Serkan Çınar genelde iyi bir yönetim göstermesine rağmen net bir penaltımızı vermedi. Attamah’ı kırmızı kartla atamadı. Son Göztepe maçında Fırat Aydınus iyi maç yönetmesine rağmen penaltımızı yine vermedi. Daha önceki maçlarda da çok penaltı pozisyonu var ama o kadar geriye gitmek istemiyorum. Penaltı mağduriyetlerimizin üstüne bir de Babel mağduriyeti ortaya çıktı. Anadolu kulübü olmak çok zor" diye konuştu.

İki oyuncu ceza sınırında

Beşiktaş'ta Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi iki oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Siyah-beyazlı ekipte Dusko Tosic ve Gary Medel'in üçer sarı kartı var. Bu oyuncular bu akşamki karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde, ligin 11. haftasında oynanacak Göztepe maçında cezalı duruma düşecek.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta kritik viraj, iki deplasman maçına dikkat çekildi

Süper Lig’de istenilen sonuçların alınmaması üzerine Beşiktaşta gözler üst üste oynanacak Aytemiz Alanyaspor ve Göztepe deplasman maçlarına çevrildi.

Yönetim, ligin iki tehlikeli deplasmanından galibiyetle dönülmesi halinde, şampiyonluk ateşinin yeniden yanacağını görüşünü paylaştı. Aytemiz Alanyasporun ÿgolcü bir takım olduğunu hatırlatan siyah-beyazlı yöneticiler, ÿGöztepe maçı da dahil olmak üzere iki karşılaşmada kayıp olmaması gerektiğinin altını çizdiler.

Yardımcı mansız mı olacak?

Beşiktaş’ın başarısında büyük rol oynayan ve Göztepe’de de istikrarı yakalayan Tamer Tuna’nın gitmesiyle yardımcısı kalmayan Şenol Güneş’in bu sezonu böyle tamamlayacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Ancak yönetim önümüzdeki sezon mutlaka Şenol Güneş’in yanına birinin getirilmesini kararlaştırdı. Yöneticiler arasında, Fikret Orman’ın da destek verdiği İlhan Mansız isminin gündeme getirildiği belirtildi.

Beşiktaş Aytemiz Alanyaspor arasındaki istatistikler

Beşiktaş ve Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'de ilk kez geçen sezon karşılaşmış, Beşiktaş iki maçta da sahadan 4-1'lik galibiyetler ile ayrılmıştı. Alanyaspor'un bu sezon evindeki son iki maç 4-1'lik skorlar ile bitti. Beşiktaş Süper Lig'de dört maçtır kazanamıyor . Bu, siyah beyazlıların Şenol Güneş dönemindeki en uzun kazanamama serisi. Süper Lig'de şu anda Beşiktaş'tan daha uzun bir maç kazanamama serisine sahip olan iki takım var: Trabzonspor ve Kasımpaşa. Deplasmandaki son iki lig maçını da 2-1'lik skorlar ile kaybeden Beşiktaş, en son 2010/11 sezonunda Bernd Schuster yönetiminde arka arkaya üç deplasman maçından yenilgiyle ayrılmıştı.

Beşiktaş bu maçta da kazanamazsa, 2011/12 sezonundaki altı maçlık galibiyetsiz seriden bu yana, ligdeki en uzun galibiyetsiz serisine imza atacak. Ligde ilk dokuz haftada 15 puan toplayabilen Beşiktaş, son beş sezonda lige en kötü başlangıcını yaptı. En son 2012/13 sezonuna dokuz haftada 12 puan ile başlayan Kara Kartallar, o sezonu 58 puanla üçüncü sırada bitirmişti. Alanyaspor bu sezon Trabzonspor ile birlikte maçlarında en fazla gol olan iki takımdan biri. Alanyaspor ligde oynadığı son 12 maçın sadece üçünü kazanabildi, bu galibiyetlerin sadece biri iç sahada geldi.

Alanyaspor evinde oynadığı son beş lig maçının birini kazanabildi; o galibiyet de iç sahadaki son rakibi Gençlerbirliği karşısında geldi. Alanyaspor'un iç sahada oynadığı son 13 Süper Lig maçının 11'inde tarafların ikisi de gol buldu. Alanyaspor bu sezon ligde en fazla gol atan ve en fazla gol yiyen takımlar sıralamalarında ikinci sırada yer alıyor. Beşiktaş bu sezon maçların ilk yarılarında beş gol yedi; bu gollerin tamamı 16-30 dakikaları arasında geldi. Bu aralık, Alanyaspor'un ise ligde en az gol attığı aralık. Geçmişe dönük şut analizlerinden elde edilen verileri kaynak alarak bu sezon çektiği şutlara göre ligde gol beklentisi en yüksek takım Alanyaspor. Alanyaspor'un ligde tam 19 golü var. Buna ek olarak, Alanyasporlu Vagner Love bu sezon girdiği pozisyonların kalitesine göre ligde gol beklentisi en yüksek oyuncu konumunda. Love'ın ligde yedi golü bulunuyor. Cenk Tosun, Beşiktaş'ın Alanyaspor'a attığı sekiz golün dördüne direkt katkı yaptı. Bu sezon rakip ceza sahalarında topla en fazla buluşan isim Vagner Love Love ayrıca, 19 isabetli şut attı ve bu alanda Göztepeli Adis Jahovic'in ardından ligin ikinci sırasında yer alıyor. Alanyaspor'un Süper Lig'de attığı son dört golün üçünde Efecan Karaca'nın direkt katkısı bulunuyor. Beşiktaş'ın ligde deplasmanda attığı son beş golün üçü Ryan Babel'den geldi.

 

 

Alanya-Beşiktaş gol festivali olabilir!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!