Aykut Kocaman: "Şu an 4-5 oyuncuyla görüşmeler devam ediyor" 

Güncelleme Tarihi:

Aykut Kocaman: Şu an 4-5 oyuncuyla görüşmeler devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2019 21:56

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Aykut Kocaman, yeni sezonun Konyaspor camiasına hayırlı olması dileğinde bulundu.

Haberin Devamı

Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen 2019-2020 sezonunun ilk antrenmanı, ısınma hareketleri ve koşuyla başladı. 

Futbolcular, dar alanda pas çalışmasıyla sürdürdükleri idmanı çift kale maçla tamamladı. 

Antrenmana izinli olan yeni transfer Riad Bajic'in yanı sıra Selim Ay, Ömer Ali Şahiner, Volkan Fındıklı, Uğur Demirok, Musa Araz, Leonard Zuta ile kaleciler Mücahit Atalay ve Ertuğrul Taşkıran katılmadı.

Yeni bir sezona başlamanın heyecanını yaşadıklarını dile getiren Kocaman, şöyle konuştu: 

"Yeni sezonda neler olacağını merak etme duygusu ve bir şeyler yapabilme arzusuyla yeni bir sezona başladık. Önce sakatlıklardan uzak ve Konyaspor ailesi için de başarılı bir sezon geçirebilmek, en büyük amacımız ve dileğimiz olacak. Geçen sezondan bilgi anlamında elde ettiklerimizi de bu seneye aktarıp üstüne de bu sezon koyarak eğer başarı sağlayabilirsek istediklerimizi elde etme anlamında bir adım daha önde oluruz diye tahmin ediyorum. Başarılı bir sezon geçirecek gibi de görünüyoruz. Umarım yanılmayız." 
Kocaman, Konya'daki çalışmaların ardından Bolu kampında temel antrenmanlara ağırlık vereceklerini ifade etti. 

"İkinci kampa başlarken kadronun tamamına yakınını oluştururuz" 

Bir basın mensubunun transfer çalışmalarına ilişkin sorusunu Kocaman, şöyle yanıtladı: 
"Katılan oyunculardan geçen sezon takımın dışında olan ve çeşitli takımlarda kiralık oynayan oyuncularımızı en azından çağırdık. Şimdi onların durumuna bakacağız. Ağırlıklı olarak genç oyuncularımızın durumuna bakacağız. Riad Bajic ile Alper Uludağ aramıza katıldı. Bajic, tanıdığımız bir oyuncu. Hem benim kişisel olarak tanıdığım da bir oyuncu. Konyaspor ailesinin de iyi tanıdığı bir oyuncu. Takıma büyük katkısının olacağını umut ediyoruz. Zaten o umutla aldık. Alper de aynı şekilde takıma büyük katkı sağlayacaktır. Alper de son derece istekli. Umarım adaptasyonu çabuk olur. Hem kendisine hem de takıma katkı sağlar. Ancak tabii bu kadarla kalmayacak. Birkaç oyuncuya daha ihtiyacımız var. Yönetim de son derece hızlı çalışıyor. İkinci kampa başlarken kadronun tamamına yakınını oluştururuz diye düşünüyorum." 

Haberin Devamı

Konyaspor, 9 Temmuz Salı gününe kadar Konya'da çalışmalarını sürdürecek, daha sonra aynı gün 1. etap hazırlık kampı için Bolu'ya hareket edecek. 20 Temmuz'a kadar hazırlıklarına Bolu'da devam edecek Konyaspor, iki günlük iznin ardından 2. etap çalışmaları için 23 Temmuz Salı günü Hollanda'ya hareket edecek. Takım, yurt dışı kampını 3 Ağustos'ta oynayacağı son hazırlık maçının ardından tamamlayacak. 

Haberin Devamı

Konyaspor, iki günlük izin sonrasında 6 Ağustos'ta yeni sezon hazırlıklarına Konya'da devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!