Aykut Kocaman kafayı ona taktı!

Güncelleme Tarihi:

Aykut Kocaman kafayı ona taktı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2017 09:55

Çeyrek finalde Sivas’ı eleyen ve Türkiye Kupası’nda son 4’e kalan Konyaspor’da Aykut Kocaman maçın ardından soyunma odasına rotayı gösterdi. Tecrübeli hoca, “Size inanıyorum. Biz bu kupayı alacağız” dedi.

Haberin Devamı

Süper Lig’de hedeflerinin uzağında kalan ve 7. sırada olan Konyaspor, Türkiye Kupası’nı olmazsa olmaz olarak görüyor. Çeyrek finalde önceki gün Sivasspor’u 3-2’lik skorla deviren ve son 4 takım arasına kalan Yeşil-Beyazlılar, Kasımpaşa ile eşleşti.

Teknik direktör Aykut Kocaman ise karşılaşmanın ardından soyunma odasında futbolcularını tebrik etti. Zor bir maçı geride bıraktıklarını söyleyen deneyimli çalıştırıcının, “Taraftar ve camiayı mutlu etmek bizim elimizde. Bu maç artık geride kaldı, hedefe adım adım yürüyoruz. Avrupa’ya nasıl gittiysek, burada da mutlu sona ulaşabiliriz. Size inanıyorum. Biz bu kupayı alacağız” dediği öğrenildi.

PAŞA İLE 3 KEZ OYNAYACAK
Kocaman sonrasında ise lige dikkat çekti. Başarılı teknik adam, “Sezonu olabildiğince üst sıralarda bitirmemiz gerekiyor. Seriyi devam ettirelim” mesajını gönderdi.

Haberin Devamı

Yeşil-Beyazlılar, Türkiye Kupası’nda Nisan ayının sonunda karşılaşacağı Kasımpaşa ile önce bu hafta ligde oynayacak. Mayıs ayının başında ise yine Kasımpaşa’yla yarı final rövanç maçı var.

DURDU DURDU, SİVAS'I VURDU
Konya’nın devre arasında büyük umutlarla kadrosuna kattığı ancak lig maçlarında beklediği katkıyı alamadığı Moryke Fofana, kupada patlama yaptı.

25 yaşındaki kanat oyuncusu Sivasspor önünde yıldızlaşırken, attığı 2 golle Yeşil-Beyazlı takıma yarı final kapısını açtı. Aykut Kocaman da 25 yaşındaki Fildişili’yi maçın ardından özel olarak kutladı. (Fanatik)

BAKMADAN GEÇME!