Atletico Madrid Roma Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Atletico Madrid Roma Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2017 14:26

Atletico Madrid Roma maçı Şampiyonlar Ligi C grubunda dengeleri değiştirecek. Gruptan çıkabilme şansını elde edebilmek için Roma karşısında mutlak üç puana ihtiyacı olan Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndan çıkabilmek için her şeyini ortaya koyacak. Peki, Atletico Madrid Roma maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda ekrana gelecek? İşte, konuyla ilgili detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Atletico Madrid Roma maçı için geri sayım devam ediyor. Futbolseverlerin yakından takip edeceği karşılaşma, Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndan bir üst tura çıkacak olan takımları belirlemede önemli rol oynayacak. Peki, Avrupa'nın iki önemli takımının karşı karşıya geleceği Atletico Madrid Roma maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte, iki takım hakkında merak edilen istatistikler

ATLETİCO MADRİD ROMA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. maçında Atletico Madrid Roma'yı evinde ağırlayacak. 22 Kasım Çarşamba akşamı saat 22.45'te oynanacak olan mücadele, Tivibu Spor 3 kanalından canlı yayınlanacak.

İKİ TAKIM HAKKINDA İSTATİSTİKLER

Atletico Madrid, İtalyan takımlarıyla Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı hiçbir maçı kaybetmedi (3G 2B).

Haberin Devamı

Roma, Şampiyonlar Ligi'nde İspanya deplasmanında çıktığı son beş maçın dördünü kaybetti (1G) ve kalesinde 15 gol gördü.

Devler Ligi'nde dört maçtır kaybetmeyen Roma (2G 2B), bu turnuvadaki en uzun yenilmezlik serisini yakalamış durumda.

Roma, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 11 dış saha maçında sadece bir kez kazanabildi (5B 5M).

Devler Ligi'nde oynadığı son 25 iç saha maçının sadece ikisini kaybeden Atletico (18G 5B), 18 karşılaşmada kalesini gole kapattı.

Atletico'nun Şampiyonlar Ligi'nde attığı son 14 golün dokuzunda Antoine Griezmann'ın doğrudan katkısı var (7 gol ve 2 asist).

TÜRK HAKEME ÖNEMLİ GÖREV

UEFA hakem gözlemcisi Oğuz Sarvan, Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda İspanyol temsilcisi Atletico Madrid ile İtalyan ekibi Roma arasında oynanacak maçta görevlendirildi. 

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, yarın oynanacak müsabakada Sarvan'a UEFA tarafından görev verildiği belirtildi. 

İspanya'nın başkenti Madrid'de Wanda Metropolitano Stadı'nda TSİ 22.45'te başlayacak karşılaşmayı Hollandalı hakem Björn Kuipers yönetecek. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!