Atletico Madrid Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Atletico Madrid Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2017 14:32

Atletico Madrid Real Madrid maçı ile bu akşam heyecan seviyesi yüksek bir karşılaşma sahne alacak. Spor severler karşılaşmanın hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacağını merak ediyorlardı. Canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki Atletico Madrid Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Real Madrid'in La Liga tarihinde en çok yendiği takım Atletico Madrid.Atletico Madrid, Real Madrid'le ligde oynadığı son sekiz maçın sadece birini kaybetti. Atletico, Real'i konuk ettiği son 16 lig maçının sadece birini kazanabildi. Real Madrid, La Liga'da çıktığı son 15 deplasman maçının 13'ünden galibiyetle ayrıldı. Atletico'nun bu sezon kalesinde gördüğü altı golün beşi kafa vuruşlarından gelirken, Real Madrid'in bu sezon resmi maçlarda sadece bir kafa golü var.

Cristiano Ronaldo, Atletico'ya karşı sahaya çıktığı son dört resmi maçta altı gol attı. Diego Simeone döneminde Atletico Madrid'e resmi maçlarda en fazla gol atan oyuncu olan Cristiano Ronaldo, bu sezon rakip kaleye çektiği 48 şutta sadece bir gol bulabildi. Atletico, Simeone yönetiminde çıktığı 11 Real derbisinin dördünü kazanırken, daha önceki 44 karşılaşmada bu sayıya ulaşabilmişti. Zinedine Zidane'ın Real Madrid teknik direktörü olarak resmi maçlarda en fazla yenildiği takım Atletico.

Haberin Devamı

Atletico Madrid Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Atletico Madrid Real Madrid maçı bu akşam saat 22:45'te başlayacak. Mücadele beIN Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!