Atiker Konyasyor, 1 Temmuz’da topbaşı yapacak 

Güncelleme Tarihi:

Atiker Konyasyor, 1 Temmuz’da topbaşı yapacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2018 11:37

Atiker Konyaspor, 2018-2019 sezonu hazırlık çalışmalarına 1 Temmuz günü başlayacak.

Haberin Devamı

Atiker Konyaspor Asbaşkanı Recep Çınar, yeşil- beyazlı ekibin 1 Temmuz günü Kayacık Tesisleri’nde toplanıp, sezonun ilk çalışmasını yapacağını söyledi. İlk olarak teknik heyet ve fotbulcuların sağlık kontrolünden geçirileceğini belirten Çınar, ”Takımımız çalışmalarına 3 Temmuza kadar Konyada devam edecek. 3-16 Temmuz tarihleri arasında Bolu Geredede birinci etap hazırlıklarımızı gerçekleştireceğiz. İlk etap sonrası ise futbolcularımıza kısa süreli izin verilecek. İznin ardından Atiker Konyasporumuz hazırlıklarına Hollandada devam edecek" dedi.

Hollanda’daki kampın 20 Temmuz - 1 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşeceğini ifade eden Çınar, ”İkinci etap hazırlık kampı çalışmaları Holllanda’da Arheim’de başlayacak. Takımımızın verimli bir sezon başı kampı geçirebilmesi için bütün hazırlıklarımızı tamamladık. İnşallah kazasız, belasız, sakatlık sorunu yaşamadan, kampımızı bitirip lige hazır hale gelmek istiyoruz" diye konuştu. 

JONSSON İLE 2 YILLIK SÖZLEŞME

2016-2017 sezonunda yeşil-beyazlı ekibe Danimarkanın AGF Aaarhus takımından transfer Jens Jonsson da sözleşmesini 2 yıl daha uzattı.

Haberin Devamı

En popüler Dünya Kupası bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

BAKMADAN GEÇME!