Ateşten pazar!

Güncelleme Tarihi:

Ateşten pazar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2018 22:44

Son 5 maçını da kazanan sarı lacivertli ekip, Timsahlar karşısına ideal kadrosuyla çıkacak. 3 haftadır fire vermeyen Cimbom ise Akhisar önünde Belhanda, Mariano ve Tolga'dan yoksun oynayacak. Başakşehir ve Beşiktaş da bu maçları heyecanla bekliyor.

Haberin Devamı

SPOR Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışının en kritik maçları bugün İstanbul ve Akhisar'da oynanacak.

Günün ilk önemli mücadelesinde 63 puanlı lig üçüncüsü Fenerbahçe, 39 puanla orta sıralarda yer alan Bursaspor'u konuk ediyor. Sarı lacivertlilerde eksik yok. Yeşil beyazlılarda ise Joshua John, Alper ve Sercan sakat.

Ateşten pazar

66 puanla liderlik koltuğunda oturan Galatasaray ise, saat 19.00'da T.M.Akhisar deplasmanına konuk oluyor. Sarı kırmızılılarda cezalı Belhanda ile sakatlıkları bulunan Mariano ve Tolga yok. Akhisar'da ise Serginho, Henrique ve Eray sakatlıkları nedeniyle oynamayacak.

Ateşten pazar

Haberin Devamı

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bugün alacağı sonuçlar, zirve yarışının diğer iddialı ekipleri M. Başakşehir ve Beşiktaş'ı da yakından ilgilendiriyor.

Sarı kırmızılılar kazanırsa Süper Lig'deki 21. şampiyonluğa ulaşma yolunda önemli bir adım atacak. Puan kaybetmesi halinde, yarıştaki üç rakibi de gelecek haftalar için  umutlanacak.

DİPTE DE YANGIN VAR
SÜPER Lig'de düşme hattında yer alan Gençlerbirliği, tehlike bölgesinin hemen üstünde yer alan Antalya'yı konuk ediyor. Saat 16.00'da başlayacak maçın hakemi Halis Özkahya.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!