Arna: Kariyerimin 3. yılında üçüncü lig şampiyonluğu gurur verici

Güncelleme Tarihi:

Arna: Kariyerimin 3. yılında üçüncü lig şampiyonluğu gurur verici
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2018 10:38

Fenerbahçe Doğuş kadrosundaki en genç isim olan ve aynı zamanda şampiyonluk maçında gösterdiği 10 sayı, 2 asistlik performansla sezonu noktalayan Egehan Arna ile kupa töreni sonrası bir araya geldik.

Haberin Devamı

Ligi üç senedir şampiyon tamamlıyorsunuz, bu sene takımdaki rolün de arttı. Bugün Koç Obradovic'in maç sonunda senin de dahil olduğun 5 yerli oyuncuyu aynı anda oynatarak sizi onore ettiğini de gördük. Hislerini öğrenebilir miyim?

Böyle zor bir ligi üç kez art arda birinci tamamlıyor olmak bizim için çok değerli. Benim için de profesyonel kariyerimin ilk 3 yılında, 3 önemli kupa kazanmak çok büyük gurur kaynağı. Böyle büyük bir organizasyonun parçası olduğum için de ayrıca mutluyum ve gurur duyuyorum. Koç fırsat buldukça bize şans veriyor, biz de elimizden geldiğince değerlendirmeye çalışıyoruz. Bugün de şans geldi ve ne mutlu ki iyi oynadık. Şampiyonluğu da böyle güzel bir oyunla kazanmış olduk.

Aslında alışık olduğunuz bir durum, biliyorum ama kaybedilen Euroleague finali sonrası buraya odaklanmayı nasıl başardınız?

Haberin Devamı

Finali kaybedip buraya gelmek tabii ki kolay değildi ama "Hayat devam ediyor." diye düşündük. Özellikle Belgrad dönüşü ilk birkaç gün biraz zorlansak da yavaş yavaş açılıp normal formumuza geri döndük. Yolun sonunda da şampiyonluk gelmiş oldu. (Basketfaul)

En popüler basketbol bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!