Arjantin İzlanda maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Arjantin İzlanda maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2018 14:18

Dünya Kupası heyecanı Arjantin İzlanda maçıyla devam ediyor. Messi, Di Maria, Agüero, Dybala, Higuain gibi Dünya çapında tanınan futbolcuların bulunduğu Arjantin, İzlanda ile D Grubu ilk maçında karşılaşacak. Peki Arjantin-İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

D Grubu’nda 2014 Dünya Kupası’nı Almanya’ya kaptıran Arjantin, Dünya Kupası mücadelesini sürdürüyor. Messi önderliğindeki takım, tarihinde ilk kez bu kupa için savaşacak olan İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Peki, Arjantin - İzlanda maçı kanalda, saat kaçta?

16 Haziran Cumartesi günü saat 16.00'da başlayacak karşılaşma, başkent Moskova'daki Spartak Stadı'nda oynanacak ve TRT 1 ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

ARJANTİN’İN DÜNYA KUPASI TARİHİ

1978'de Arjantin'de ve 1986'da Meksika'da düzenlenen Dünya Kupası organizasyonlarında şampiyonluğa ulaşan "Tangocular", Rusya'da üçüncü kez kupayı havaya kaldırmayı hedefliyor. Katıldığı 16 Dünya Kupası'nda 77 maça çıkan Arjantin, 42 galibiyet, 14 beraberlik ve 21 yenilgi yaşadı. Bu maçlarda 131 gol atan Güney Amerika ekibi, kalesinde ise 84 gol gördü.

Haberin Devamı

Güney Amerika ekibi, Rusya'daki Dünya Kupası'na son finalist unvanı ile katılıyor. Brezilya'nın ev sahipliği yaptığı bir önceki turnuvada finale yükselen Arjantin, Almanya ile karşı karşıya gelmişti. Arjantin, 90 dakikası golsüz eşitlikle tamamlanan final maçını 113. dakikada Mario Götze'nin attığı golle 1-0 kaybederek kupayı kaçırmıştı.

İZLANDA İÇİN BİR İLK

Dünya Kupası'na ilk kez katılan İzlanda, ilk maçında turnuvanın şampiyonluk adaylarından Arjantin'in karşısına çıkıyor. İzlanda, Panama ile birlikte Dünya Kupası'nda ilk kez mücadele edecek iki ekipten biri unvanını taşıyor. İzlanda, Avrupa elemelerinde Hırvatistan, Ukrayna ve Milli Takımımızın önünde grubunu lider bitirip, Dünya Kupası biletini alarak önemli bir başarıya imza atmıştı.

En popüler Dünya Kupası bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!