Arda Turan: "Rakibimiz Galatasaray, dikkat etmemiz lazım..."

Güncelleme Tarihi:

Arda Turan: Rakibimiz Galatasaray, dikkat etmemiz lazım...
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2019 22:12

Başakşehirli futbolcu Arda Turan, maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’de Medipol Başakşehir evinde Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup etti. Müsabaka sonrası Başakşehirli futbolcu Arda Turan açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe maçının çok zor geçeceğini bildiklerini ifade eden Turan, “Fenerbahçe hangi şartta olursa olsun Türkiye’deki en büyük camialardan bir tanesi. Bugün de kendi ismine yakışır şekilde oyun oynadılar. Onlar da oyun oynadı, biz de oynadık. Biz bir plana doğru kaldık ve maçın büyük bölümünü forse ettik. Maçı önde götürürken bir hata yaptık ve planlar değişti. İkinci golü bulunca büyük bir avantajın sahibiyiz. Karşınızda Türkiye’nin en büyük camiası Galatasaray var. Biz haddimizi bilerek gün gün sahanın içine odaklanarak en iyisini yapmaya çalışacağız. Fenerbahçe’ye geçmiş olsun diyorum. Bu durumdan kurtulacaklardır. Hem futbolcu arkadaşlarıma hem taraftara geçmiş olsun diyorum. Onlar için her şey iyi olur umarım” dedi. 

“Gün gün gideceğiz” 
Şampiyonluk hakkında konuşan Turan, “Karşımızdaki rakibimiz Galatasaray. Çok dikkat etmemiz lazım. Bir mağlubiyet sonra her şeyde sıkışabiliriz. Hayalimiz Kayserispor maçı. O maça kadar büyük konsantrasyonla konsantre oluyoruz. Gün gün gideceğiz” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!