Arda ile baş başa yemek! 'Geri dön'

Güncelleme Tarihi:

Arda ile baş başa yemek Geri dön
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2017 08:21

Dünya Kupası elemelerindeki kritik 4 maç öncesi kolları sıvayan Rumen çalıştırıcı özel jetle önce İtalya’ya ardından İspanya’ya uçtu. Lucescu burada baş başa yemek yediği Arda Turan’a “Milli Takım’ın sana ihtiyacı var” dediği belirtildi.

Haberin Devamı

Türk Milli Takımı'nın yeni teknik patronu Mircea Lucescu, hemen kolları sıvadı. Rumen hoca, Samsun'daki Süper Kupa maçını izledikten sonra İstanbul'a döndü ve kiralanan özel jetle ayağının tozuyla İtalya'nın yolunu tuttu. Birinci yardımcısı Tayfur Havutçu ile Milano'ya uçan Rumen teknik adam, Hakan Çalhanoğlu ile bir araya geldi. Luce'nin, Hakan'a, "Milan'a transfer olarak ne kadar değerli bir oyuncu olduğunu gösterdin. Milli Takım'ın değerli oyuncularından birisin. Zorlu maçlara hazır olmanı istiyorum" dediği öğrenildi.

"GEÇMİŞE SÜNGER ÇEK, MİLLİ TAKIM'A DÖN!"
Lucescu'nun en önemli durağı ise İspanya idi. Özel jetle İtalya'nın ardından Barselona'ya uçan tecrübeli çalıştırıcı, Arda Turan'ı yeniden A Milli Takım'a kazandırmak için yıldız oyuncu ile baş başa yemek yedi. Lucescu'nun, Arda'ya, "Türkiye'nin en kariyerli futbolcusu sensin. Milli Takım'ın sana ihtiyacı var. Geçmişe sünger çekip ay-yıldızlı formaya dönmeni istiyorum" dediği vurgulandı. Makedonya maçı dönüşü uçakta yaşanan olaylar nedeniyle 6 Haziran'da Milli Takımı bırakan Arda'nın Luce'nin ilgisi nedeniyle çok mutlu olduğu ve düşünmek için süre istediği belirtildi. Luce, bugün ise Almanya yolcusu. (Sabah)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!