Anthony Davis: "DeMarcus benim için artık düşman"

Güncelleme Tarihi:

Anthony Davis: DeMarcus benim için artık düşman
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2018 09:45

Takım arkadaşı olduklarından itibaren yakın arkadaşlıklarıyla bilinen Anthony Davis-DeMarcus Cousins ikilisinden Anthony Davis, DeMarcus Cousins'ın gidişi hakkında Complex'e açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

25 yaşındaki süper yıldız oyuncu Anthony Davis, "Onun için mutluyum. Sakatlığından dolayı kariyeri için en doğru takımı seçti. Ona en iyi dileklerimi gönderiyorum. Gelecek sezon 3-4 kez birbirimizi göreceğiz ve o anlarda onu yenmeye çalışacağım. Pelicans'ta oynamayan herkes benim düşmanımdır. DeMarcus da benim takım arkadaşımdan düşmanıma dönüştü." şeklinde konuştu.

Son şampiyon Golden State Warriors'ın oynadığı basketbol hakkında da konuşan AD lakaplı oyuncu, "Warriors takımca çok iyi oynuyor. Bu nedenle onları yenmek epey zor oluyor. Topu sürekli dolaştırıyorlar, ligdeki en iyi şutörlere ve en iyi skorere sahipler. Onlara karşı neredeyse kusursuz oynamak zorundasınız." ifadelerini kullandı.

Anthony Davis geçtiğimiz sezonu 75 maçta 28.1 sayı, 11.1 ribaund ve 2.6 blok ortalamalarıyla normal sezonun MVP sıralamasında ilk 3'te yer alarak bitirmişti. (Ajansspor)

Haberin Devamı

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!