Antalyaspor Avrupa inadını Eto'o ile sürdürdü!

Güncelleme Tarihi:

Antalyaspor Avrupa inadını Etoo ile sürdürdü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2017 21:09

Spor Toto Süper Ligi'nde Antalyaspor, sahasında Bursaspor'u yıldız forveti Samuel Eto'o'nun attığı gollerle 2-1 mağlup etti. Avrupa Ligi'ne katılma mücadelesi veren Antalyaspor'a galibiyeti getiren goller, tecrübeli forvet Samuel Eto'o 'dan geldi. Eto'o, 32 ve 80. dakikalarda attığı gollerle takımına galibiyeti getirdi. Samuel Eto'o attığı 2 golle gol sayısını 16'ya çıkardı. Kamerunlu golcü oyuncu geçen sezon 31 maçta 20 gol atarken, bu sezon da 28 maçta 16 gol kaydetmiş oldu.

Haberin Devamı

Stat: Antalya
Hakemler: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, İlker Takpak
Antalyaspor: Ferhat Kaplan, Celustka, Salih Dursun, Diego, Sakıb Aytaç, Charles (Dk. 77 Emre Güral), Sandro, Motta (Dk. 63 Serdar Özkan), Danilo (Dk. 70 Yekta Kurtuluş), Deniz Kadah, Eto'o
Bursaspor: Harun Tekin, Erdem Özgenç, Sivok, Ertuğrul Özsoy (Dk. 42 Faty), Onur Atasayar, Jorquera (Dk. 87 Emre Taşdemir), Şamil Cinaz, Sinan Bakış, Batalla, Stancu (Dk. 46 Furkan Soyalp), Kubilay Kanatsızkuş
Goller: Dk. 33 ve 80 Eto'o (Antalyaspor), Dk. 47 Sinan Bakış (Bursaspor)
Sarı kartlar: Dk. 30 Charles, Dk. 74 Sandro (Antalyaspor) Dk. 48 Furkan Soyalp, Dk. 57 Sivok (Bursaspor) 

BURSASPOR'UN DÜŞÜŞÜ SÜRÜYOR
Bursaspor'un tek golü ise 47. dakikada Sinan Bakış'tan geldi. 23 yaşındaki oyuncu, bu sezon 10. maçında ilk golünü kaydetmiş oldu.

Haberin Devamı

Bu sonucun ardından Antalyaspor, puanını 52'ye yükseltti ve maç fazlasıyla 5. sıraya yükseldi. Başakşehir'in Türkiye Kupası'nı kazanması halinde 5. sırayı alacak takım Avrupa Ligi'ne katılma hakkı kazanacak.

Bursaspor ise 35 puanda kaldı ve 15. sırada yer aldı. Çaykur Rizespor'un haftayı galibiyetle kapatmasının ardından düşme korkusu yaşamaya devam etti. Kalan 2 haftada Bursaspor ve Çaykur Rizespor arasında 5 puanlık bir fark bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!