Antalya'nın kralı Sugita!

Güncelleme Tarihi:

Antalyanın kralı Sugita
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2017 21:15

TEB’le Antalya Open'da final müsabakasında Fransız Adrian Mannarino'yu 6-1 ve 7-6'lık setlerle 2-0 mağlup eden Japon Tenisçi Yuichi Sugita turnuva tarihinin ilk şampiyonu oldu.

Haberin Devamı

Türk Ekonomi Bankası’nın (TEB) ana sponsorluğunda Kaya Palazzo Belek tesislerinde bu yıl ilki düzenlenen Antalya Open ATP çim kort turnuvasında teklerde şampiyonluğa ulaşan isim dünya 66 numarası Yuichi Sugita oldu. Finalde Fransız Adrian Mannarino’yu 6-1, 7-6 mağlup eden 28 yaşındaki Japon tenisçi, kariyerinin ilk ATP zaferine uzandı ve 78.250 Euro'luk ödülün sahibi oldu. Yuichi Sugita, turnuvada gösterdiği performans ve kazandığı şampiyonlukla ATP dünya sıralamasında 44. basamağa yükseldi.

Şampiyon Yuichi Sugita'ya kupasını Gençlik ve Spor Bakanı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Özekinci ve TEB Marka ve İletişim Direktörü Zeynep Demirkol takdim ederken, ikinci Adrian Mannarino ise kupasını Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş ve Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaya'nın elinden aldı.

Haberin Devamı

“HAYATIMIN EN DUYGUSAL ANI”
Ödül seremonisinde tribünleri dolduran seyircilere bir konuşma yapan Sugita, “Hayatımın en duygusal anını bugün burada yaşıyorum. ATP düzeyindeki ilk yarı finalim ve finalimin ardından ilk zaferime de Antalya Open’da uzandım. Müthiş anılar biriktirdiğim Antalya’ya geri geleceğim, seneye görüşmek üzere” ifadelerini kullandı.

Antalyanın kralı Sugita

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!