Anderlecht Bayern Münih Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Anderlecht Bayern Münih Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2017 08:45

Anderlecht Bayern Münih Şampiyonlar Ligi karşılaşması bu akşam sahne alacak. Mücadele öncesinde iki takımın Avrupa kupalarında 11 kez karşı karşıya gelmiş olması dikkat çekiyor. Peki Anderlecht Bayern Münih maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Haberin Devamı

Bayern Münih ile Anderlecht, Avrupa kupalarında 11 kez karşı karşıya gelirken; Alman ekibinin altı, Belçika temsilcisinin ise üç galibiyet bulunuyor. Anderlecht, Alman temsilcileriyle Avrupa kupalarında oynadığı son 18 maçta da kalesinde gol gördü ve sadece üç galibiyet alabildi. Bayern, Belçika takımlarıyla oynadığı son dokuz karşılaşmanın sadece birini kaybetti. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde gol atmayı başaramayan tek takım olan Anderlecht, kalesinde 15 gol gördü.

Bayern'in Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 29 grup maçında beraberlik çıkmazken; Alman ekibi, bu süreçte 23 galibiyet elde etti. Bayern formasıyla Şampiyonlar Ligi'ndeki son iki maçında iki gol katkısı yapan Kingsley Coman'ın, daha önceki yedi karşılaşmada gol ya da asisti yoktu. Bayern'in Celtic'i mağlup ettiği karşılaşmada rakip fileleri havalandıran Javi Martinez, bu turnuvadaki 38'inci maçında ilk golünü kaydetti.

Haberin Devamı

Anderlecht Bayern Münih maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Anderlecht Bayern Münih maçı 22:45'te başlayacak. Mücadeleyi ülkemizde yayınlayacak kanal henüz açıklanmadı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!