Anadolu Efes'ten Kadınlar Günü'ne özel etkinlikler!

Güncelleme Tarihi:

Anadolu Efesten Kadınlar Gününe özel etkinlikler
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2019 13:15

THY EuroLeague’de dördüncü sırada yer alan Anadolu Efes’in beşinci sıradaki FC Barcelona Lassa’yı 8 Mart Cuma günü konuk edeceği karşılaşma, Dünya Kadınlar Günü’ne özel etkinliklere sahne olacak.

Haberin Devamı

Turkish Airlines EuroLeague normal sezonunda şu ana kadar 15 galibiyet ve 9 mağlubiyeti bulunan iki takımın karşı karşıya geleceği karşılaşma, iki takımın sıralaması için büyük öneme sahip olacak. 

Anadolu Efes, basketbolseverlerin coşkulu desteğiyle İspanyol rakibini yenmesi halinde galibiyet sayısında rakibinin üstüne çıkacak ve normal sezonu ilk dört sıra içerisinde bitirmesi halinde de playoff turunda ev sahibi avantajına sahip olacak. 

Anadolu Efes, FC Barcelona Lassa’yı 16 sayı farkla yendiği takdirde de normal sezon sonunda muhtemel bir galibiyet eşitliği durumunda rakibine karşı ikili averajı da elde etmiş olacak. 

Anadolu Efes partnerlerinden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel hediyeler 

Anadolu Efes – FC Barcelona Lassa maçında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için pek çok özel etkinlik de düzenlenecek. 

Haberin Devamı

Anadolu Efes forma ve spor giyim partneri Sportive, Anadolu Efes Fan Club üyesi 8 kadına maç forması hediye edecek. Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması üzerinden check-in yapan her 8. kadın Anadolu Efes Fan Club’lı,  formanın sahibi olacak. 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir başka sürpriz de Jo Malone’dan gelecek. Karşılaşma sonuna kadar Anadolu Efes 8 kez 3 sayı isabeti bulursa, mobil uygulamadan check-in yapan ilk 100 kadın taraftar, Jo Malone’dan 310 TL değerinde 30 ml parfüm kazanacak. 

Migros ise maç günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda check-in yapan 10. Kadın Anadolu Efes Fan Club üyesine, 500 TL değerinde kişisel bakım ürünleri hediye edecek. 

Ayrıca basketbolseverlerin çok sevdiği ÇaylakSoruyor Yarışması’nda da bir kadın basketbolsever yarışacak. Kendisine sorulan iki soruyu da doğru yanıtlayan taraftar, Kahve Dünyası’ndan Fit Lezzetler Hediye Sepeti kazanacak. 

Anadolu Efes oyuncuları için çocuk basketbolseverlerin ve maskot Adel Arısı’nın yer alacağı bir çıkış koridoru oluşturacak Adel, ayrıca salon içerisinde oluşturacağı yüz boyama stantlarında da taraftarların maç deneyimine renk katacak. 

Anadolu Efes, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü coşkusunu yaşamak ve #BenimYerimBurası demek için herkesi Sinan Erdem Spor Salonu’na bekliyor!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!