Anadolu Efes'te 61 sevinci!

Güncelleme Tarihi:

Anadolu Efeste 61 sevinci
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2018 16:58

Türk basketbolunun lokomotifi Anadolu Efes, Türk Telekom’u ağırladığı karşılaşmada parkeye çıkan Mustafa Kurtuldum ile altyapısından A takıma çıkardığı oyuncu sayısını 61’e yükseltti.

Haberin Devamı

2018-2019 sezonuna Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kaldırarak başlayan Anadolu Efes, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve THY EuroLeague’e de iyi bir başlangıç yapmıştı.

Bugün Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 6. haftasında Türk Telekom’u ağırlayan Efes, altyapısından 61. oyuncusunu çıkarmanın sevincini yaşadı.

Geçtiğimiz günlerde altyapıdan Ömercan İlyasoğlu’nu A takıma yükselten lacivert beyazlılar, Mustafa Kurtuldum’la birlikte Türk basketboluna altyapısından 61. yıldız adayını da armağan etmiş oldu.

Mustafa Kurtuldum, geçmişte Hürriyet Spor Arena’ya verdiği röportajda, “Türkiye’nin en iyi altyapısında uzun zamandır oynuyorum ve bu benim için çok gurur verici bir durum. Bize her konuda çok yardımcı olunuyor ve burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Kendime koyduğum hedef öncelikle Anadolu Efes’in A takım kadrosunda yer alabilmek. Daha sonra ise Euroleague’de büyük bir oyuncu olmak istiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Günün en popüler basketbol/iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!