Anadolu Efes'in konuğu Bayern! iddaa'da öne çıkan tercih ise...

Güncelleme Tarihi:

Anadolu Efesin konuğu Bayern iddaada öne çıkan tercih ise...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2019 12:06

Euroleague'in 16. haftasında Anadolu Efes'in konuğu Bayern ve karşılaşma canlı yayınla Nesine.com'da olacak. Basketbol iddaa yazarları, öne çıkan tercihlerini açıkladı...

Haberin Devamı

Romario Özsavidis'ten 'Anadolu Efes - Bayern' iddaa analizi

Temsilcimiz Anadolu Efes, geride kalan hafta Barcelona deplasmanında çok talihsiz bir yenilgi aldı ve İstanbul’a eli boş döndü.

İlk yarısını 50-39 önde kapattığımız karşılaşmanın ikinci yarısında sadece 15 sayı üretebildik ve savunmada yaşadığımız aksaklıklar sonunda potamızda 41 sayı görerek sahadan yenilgi ile ayrıldık.

Rakibimiz Bayern ise oldukça formda ve şu anda 6. basamakta yer alıyor. Son 5 maçta 4 kez kazanmayı başardılar ve hafta sonu Almanya Basketbol Ligi'nde deplasmanda Bamberg’i yenerek önemli bir galibiyete imza attılar. Pota altı oyuncuları Williams’a özellikle dikkat etmek gerekiyor. Ayrıca Djedovic skorer bir isim ve onu boş bırakmamak oldukça önemli.

Kolay bir maç olmayacaktır. Öncelikli olarak toplam sayı barajına yönelerek ÜST seçeneğini tercih edebiliriz. Taraf bahsi noktasında ise Anadolu Efes galibiyetini öne çıkarabiliriz.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Euroleague maçları, sezon boyunca CANLI yayınlarla Nesine.com'da olacak, kaçırmayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!