Anadolu Efes kadroyu ve numaraları duyurdu!

Güncelleme Tarihi:

Anadolu Efes kadroyu ve numaraları duyurdu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2018 09:44

Oldukça yoğun bir transfer dönemi geçiren Anadolu Efes, gelecek sezon kadroda yer alacak olan oyuncularını duyurdu.

Haberin Devamı

Final Four hedefiyle kadrosunda büyük bir değişime giden Anadolu Efes, gelecek sezon için artık hazır!

Transfer döneminde oldukça agresif olan lacivert-beyazlılar, milli takımımızın 3 oyuncusunu kadrosuna kattı. Geçtiğimiz sezon yerli rotasyonundan katkı almakta zorlanan Efes, Sertaç Şanlı, Metecan Birsen ve Buğrahan Tuncer ile anlaştı.

Yabancı transferinde de oldukça agresif olan Efes, 6 oyuncuyu kadrosuna kattı. NBA’den Shane Larkin’i getiren lacivert-beyazlılar, geçen sezonu EuroLeague’de geçiren Rodrigue Beaubois, Vasilije Micic, James Anderson, Adrien Moerman ve Tibor Pleiss’ıyla da anlaştı.

Geçen sezon kadroda yer alan Vladimir Stimac, Errick McCollum, Sonny Weems ve Toney Douglas ile yollarını ayıran Efes, Muhaymin’i kiralık olarak gönderirken Berk Demir’in ise Daçka‘ya gitmesine izin verdi.

Haberin Devamı

Efes, geçtiğimiz sezon kadrosunda yer alan Krunoslav Simon, Bryant Dunston, Brock Motum, Doğuş Balbay, Birkan Batuk ve Onuralp Bitim ise kadroda tuttu.

İşte Efes’in gelecek sezon kadrosu ve oyuncuların forma numaraları;

Anadolu Efes kadroyu ve numaraları duyurdu

Efes ile sözleşmeleri olan Zoran Dragic ve Derrick Brown‘un ise açıklanan kadroda yer almaması dikkat çekti. Anadolu Efes Genel Menajeri Alper Yılmaz, geçtiğimiz günlerde bu konuda açıklama yapmıştı. (Eurohoops)

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!