‘Anadolu Efes daha çok attı’

Güncelleme Tarihi:

‘Anadolu Efes daha çok attı’
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2017 10:42

Olimpia Milano Başantrenörü Simone Pianigiani, Anadolu Efes’in kendilerinden daha çok üçlük attığını belirterek, “Efes’in bizden daha çok üçlük basketi oldu. Maç sırasında boş pozisyonları iyi bulduk ama iyi değerlendiremedik” dedi.

Haberin Devamı

THY Euroleague’in 10. haftasında Olimpia Milano, deplasmanda karşılaştığı Anadolu Efes’e 73-68’lik sonuçla mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Milano Başantrenörü Simone Pianigiani basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Mücadeleyi bir topla kaybettiklerini ifade eden İtalyan başantrenör, şöyle dedi:

“Söyleyecek çok fazla şeyim yok. Özetleyecek olursam bir pozisyon, hücum, bir topla kaybedildi ve bizim için olumsuz sonuçlandı. Maçla ilgili şans veya şanssızlıktan bahsetmeyeceğim. Oyuncularıma da burada kötü bir şey söylemeyeceğim. Bu maça bir hafta çalıştık ancak takımda sakatlık durumları vardı. İki oyuncumuzun sakatlığı vardı ve bir oyuncumuzun da oynayıp oynamayacağı sabah belli oldu. Üçüncü çeyreğin sonuna kadar maç ortada gitti. Maç bitmiş gibi gözüküyordu ama Dragic üçlüğünü son saniyede attı.”

Haberin Devamı

‘OYNAMAYA DEVAM EDECEĞİZ’
“Açıkçası bu maçın sonucu oyuncularımın sahaya koyduğu performansla ilgili değildi. Efes’in bizden daha çok üçlük basketi oldu. Maç sırasında boş pozisyonları iyi bulduk ama iyi değerlendiremedik. Şu an oyuncularımızın yaşadığı sakatlıktan dolayı güvenimizi kaybetmememiz gerekiyor. Oyuncularımızın yaşadığı acıyı düşünerek oynamasını istemiyoruz çünkü bu yaşanırsa güvenimizi kaybedeceğiz. Oyuna olan tutkumuzu kaybedeceğiz. Bunların üstesinden gelip istediğimiz gibi oynamaya devam etmek istiyoruz.”

BAKMADAN GEÇME!