"Anadolu Efes - CSKA Moskova" maçında MBS1 fırsatı! iddaa'da banko...

Güncelleme Tarihi:

Anadolu Efes - CSKA Moskova maçında MBS1 fırsatı iddaada banko...
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2019 12:00

Temsilcimiz Anadolu Efes, Euroleague’deki 400. maçında, Sinan Erdem Spor Salonu’nda, daha önce play-off’u garantileyen CSKA Moskova’yı ağırlıyor. Heyecan dolu karşılaşma Misli.com'da TEK MAÇ olarak oynanabilecek. İşte detaylar...

Haberin Devamı

ANADOLU EFES

- Geçen hafta İsrail deplasmanında Maccabi Tel Aviv karşısında ilk yarıyı geride kapan antrenör Ergin Ataman’ın ekibi, özellikle ikinci yarıdaki iyi savunmasıyla maçı kazanarak bu ligde üç maçlık deplasmanda yenilgi serisine son verdi.

- 27. haftaya girilirken puan tablosunda 4. sırada olan temsilcimizin play-off’u garantilemesini sağlayacak iki senaryo var. Bunlardan ilki, son olarak 2016’da bu kupayı kaldıran CSKA Moskova’yı devirmek. İkinci senaryoda ise Panathinaikos, Olympiakos ve EA7 Olimpia Milano üçlüsünden birisinin yenilmesi gerekecek.

-  Bunun yanı sıra temsilcimizin bir başka hedefi daha var. Rus temsilcisini devirmekle birlikte Barcelona, Baskonia Vitoria ve EA7 Olimpia Milano üçlüsü de bu hafta kaybederse temsilcimiz normal sezonu 4. sırada bitirmeyi garantileyecek ve iç saha avantajını yakalayacak.

CSKA MOSKOVA

Haberin Devamı

- Geçen hafta Panathinaikos’u ağırlayan CSKA Moskova, son saniyede yediği üç sayılıkla sahadan yenilgiyle ayrılırken böylelikle 7 maçlık galibiyet serisine de son verdi.

- Lider Fenerbahçe’nin iki galibiyet arkasında olan Rus temsilcisi, bu maçta kaybederse liderlik şansını daha da zora sokacak. 

BU İSTATİSTİKLERE DİKKAT!

- İki ekip arasında Euroleague’de oynanan son 7 maçta da Rus temsilcisi sahadan galibiyetle ayrıldı. (MS 2)

- İki ekip arasında Euroleague’de oynanan son 6 maçın 5’inde toplam sayı limiti olarak açılan 169.5 geçildi (169.5 ÜST)

- İki ekip arasında şimdiye kadar oynanan 18 maçta Rus temsilcisi 15 kez kazandı (MS 2) 

MİSLİ.COM ÜYELERİNE GÖRE FAVORİ KONUK EKİP!

Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak maçın kıran kırana geçmesi bekleniyor. Bu durum iddaa’ya yansımış durumda!

TEK MAÇ olarak oynanabilecek mücadelede handikaplaraa baktığımızda ev sahibi Anadolu Efes için ilk yarıda 1.5, maç sonucunda ise 2.5’luk handikap belirlenmiş. Bu maçı kuponlarına ekleyen Misli.com üyelerinin önemli bir kısmı ise İY/MS 2/2 diyerek Rus temsilcisini favori görmüş. 

Maçın handikapsız tercihlerine baktığımızda Anadolu Efes’in galibiyetine 2,20 verildiğini, konuk ekip CSKA Moskova’nın galibiyetine ise 1,50'lik oran belirlendiğini görüyoruz. Maç uzatmaya gider diyenler için açılan oran ise 12.00!

Haberin Devamı

Toplam Sayı oyununda ise belirlenen limit 169.5. Bu maçı kuponlarına ekleyen Misli.com üyelerinin en çok tercih ettiği ikinci tercih de Toplam Sayı Üst olmuş. 

MİSLİ.COM YAZARI CAN ÖZAY NE DİYOR? 

Anadolu Efes son iki hafta çok kritik 2 maç oynadı ve istediği sonuçları aldı. Öncelikle Barcelona’yı İstanbul’da Larkin’in harika performansıyla geçerek çok değerli bir maç kazandı, ardından da Tel Aviv deplasmanında hem dış sahadaki şansızlığı kırdı hem de Barcelona’nın Fenerbahçe’ye yenildiği hafta galibiyet farkını iyice açarak rahatladı.

Şu an inişli çıkışlı bir sezon yaşayan CSKA’yı evlerinde yenmeleri durumunda 4.’lüğü matematiksel olarak garantileyebilirler ve alınacak galibiyet takıma önemli bir moral de getirecektir. Çok zor bir maç olacak fakat Anadolu Efes'in handikapta kalabileceğini düşünüyorum. Handikapsız oynayanlar ise MS2 deneyebilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!