Amatör futbol maçı karakolda bitti

Güncelleme Tarihi:

Amatör futbol maçı karakolda bitti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2017 17:41

Almanya’nın Bavyera eyaletinde oynanan amatör futbol maçı, 5 kırmızı kartın ardından tatil edildi, ancak kırmızı kartlar devam etti. Futbolcular ve yöneticiler birbirlerine girdi. Yaralananlar hastaneye, şikayetçi olanlar karakola gitti.

Haberin Devamı

Rosenheim Türk Spor ile Prütting arasında pazar günü oynanan Kreisliga A ligi maçında hakem Türksporlu futbolculara tam beş kırmızı kart gösterdi. Türksporlular sahada altı kişi kalınca maç 60. dakikada iptal oldu. Maçtan sonra çıkan olaylardan sonra hakem iki Türksporlu futbolcuya daha kırmızı kart gösterdi. Futbolcular ve yöneticiler arasında çıkan kavga sonucunda taraflar hastanelik oldu.

Amatör futbol maçı karakolda bitti

MAÇ 2-2 TATİL EDİLDİ
Türkspor Başkanı ve antrenör Hakan Kuş, yaşananları şöyle anlattı: “Maçı 19 yaşındaki genç bir hakem yönetti. Karşılaşmaya hakim olamadı. 2-0 öne geçtikten sonra hatalı kararlar vermeye başladı. Futbolcuların itirazlarına da sürekli kartlar çıkardı. 60. dakikaya gelindiğinde sahada altı kişi kaldık. Maç da tatil edildi. Soyunma odasına giderken karşılıklı itirazlar vardı. Ancak şiddet yoktu. Saha kenarına koşup kendi futbolcularımı hakem ve rakip takımdan uzaklaştırmak istedim. Tam bu sırada sol yanımdan bir yumruk yedim ve olaylar da ondan sonra çığırından çıktı” dedi.

Haberin Devamı

Amatör futbol maçı karakolda bitti

HASTANEDE ÖZÜR DİLEDİ
Kuş, çıkan olayların yeşil sahada olmaması gerektiğini hatırlatarak “Beni hastaneye kaldırdılar. Yumruk atan ve kavganın büyümesinine neden olan kişi gelip benden özür diledi. Ancak ben şikayetçi oldum. Kavgayı ateşleyen kişinin sahaya inmeye bile hakkı yoktu. Tüm sorumluluk onun” dedi.
Türkspor Genel Sekreteri yöneticisi Aytekin Aksel ise, yerel basının kendilerini suçlamalarına tepki gösterdi. Aksel “Spor alanlarında olmaması gereken olaylar oldu. Buradaki yerel basının bizi suçlaması ise büyük haksızlık. Bizimle görüşmeden, tek yanlı haberler yaptılar” dedi.

BAKMADAN GEÇME!