Altınordu daha da gençleşti

Güncelleme Tarihi:

Altınordu daha da gençleşti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2017 12:45

Yeni sezon hazırlıklarına cuma günü Selçuk'ta başlayacak Altınordu'nun 29 kişilik kamp kadrosunun yaş ortalaması, genç oyuncu sayısının artmasıyla birlikte 21'e indi.

Haberin Devamı

Kadroda Altınordu patentli tam 22 oyuncu yer alırken, geçen sezon forma giyen gençlere ek olarak Cihan Topaloğlu, Ozan Can Oruç, Şahan Akyüz, Rıdvan Özdemir, Çağrı Oğuz, Caner Aktaş, Mutlu Aksu Doğan ve Onur Demir'de A Takım ile birlikte hazırlık kampında yer alacak. Kadrodaki en genç oyuncu 26 Mayıs 2000 doğumlu kaleci Ozan Can Oruç, en tecrübelisi ise 16 Şubat 1989 doğumlu Uğur Arslan Kuru oldu.

Kadroda geçen sezondan gençler Berke Özer, Ali Emre Yanar, Kerim Alıcı, Yusuf Acer, Ali Mert Aydın, Recep Yemişçi, Yusuf Yalçın Arslan, Seydi Kayasoy, Berk Erel, Oğulcan Ülgün, Alican Özfesli, Barış Alıcı, Enis Durak ve Fatih Aktay ile Erce Kardeşler, Erdoğan Yeşilyurt, Serkan Göksu bulunuyor. Sözleşmeleri biten ancak devam etmelerine kesin gözüyle bakılan Uğur Arslan Kuru, Sinan Osmanoğlu, Arif Morkaya ve Okan Derici ile birlikte kadro 29 kişiye ulaşacak.

Haberin Devamı

EROĞLU ÇITAYI YÜKSELTTİ
Türkiye 1'inci Ligi'nde son 3 sezonun ikisinde play off'u son maçta kaçıran Altınordu'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu, yeni dönemde hedefini ilk iki olarak belirledi. "Yarışmacı ve yetiştirici kimliğimizi koruyor ve her sene daha iyisini yaparak yola devam ediyoruz" diyen Hüseyin Eroğlu, "Yeni sezona daha da oturmuş bir kadro ile gireceğiz. Ligi çok iyi bir ivmeyle bitirmiştik, aynı ivmeyle yeni sezona başlamak istiyoruz. Hedefimiz, ilk 2 takım arasına girip direkt Süper Lig'e yükselmek" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!