Almanya Brezilya hazırlık maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Almanya Brezilya hazırlık maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2018 15:24

Almanya Brezilya hazırlık maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek bir karşılaşmayı futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. Dünya futbolunun ekol iki kulübü arasında yer alan Almanya ve Brezilya bu akşam kaliteli bir karşılaşmaya sahne olacak. Dünyaya futbolcuların yer alacağı maçın akıbeti ne olacak sporseverler tarafından merak ediliyor. Karşılaşma öncesinde mücadelenin canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Almanya Brezilya hazırlık maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Karşılaşma öncesinde istatistiklere bakıldığında ise dikkat çeken bir mücadele göze çarpıyor. İki takım en son Dünya Kupası Yarı Finali'nde karşı karşıya gelmiş ve bu mücadele Almanya'nın 7-1'lik galibiyeti ile son bulmuştu. Bu akşam oynanacak mücadele ise bir hazırlık karşılaşması olacak. Peki Almanya Brezilya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

Almanya Brezilya maçı ne zaman saat kaçta?

Almanya Brezilya maçı bu akşam saat 21:45'te başlayacak. Mücadele Ülke TV kanalından canlı olarak yayınlanacak

Almanya - Brezilya maçına öncesi istatistikler

2014 Dünya Kupası’ndaki 7-1’lik tarihi maçtan sonra ilk kez karşılaşacaklar.

Grup maçlarında fire vermeden, 10 maçını da kazanıp Dünya Kupası vizesi alan Almanya, son hazırlık maçında İspanya ile 1-1 berabere kaldı.

Haberin Devamı

Juventus’un gündemindeki Emre Can forma şansı bulamazken, Tayfun Korkut’un gelişiyle performansını yükselten Mario Gomez son 6 dakikada forma giydi.

Brezilya’nın kadrosunda Beşiktaşlı Anderson Talisca yer alıyor.

Neymar’ın yokluğunda ise tüm gözler Coutinho’nun üzerinde olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!