Ali Ravcı: "Milli maç arasının takımımıza iyi geleceğini düşünüyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Ali Ravcı: Milli maç arasının takımımıza iyi geleceğini düşünüyoruz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2018 13:47

Spor Toto Süper Lig takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, Atiker Konyaspor yenilgisini geride bıraktıklarını belirterek, milli maç arasını iyi değerlendirmek istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Ravcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında 1-0 mağlup oldukları Atiker Konyaspor karşılaşmasını unuttuklarını dile getirdi. 

Ligin henüz yeni başladığını ve puan olarak da istenilen yerde olduklarını vurgulayan Ravcı, "Atiker Konyaspor karşılaşmasını kayıpsız geçmek istiyorduk. Maça iyi başladık ancak beklemediğimiz bir gölü kalemizde görünce, takımın ahengi bozuldu. Net pozisyonlar yakaladık fakat değerlendiremedik. Ligde bu tür kazalar olabiliyor. Biz coşkulu bir takımız. Coşku olduğu müddetçe başarı gelecektir. Atiker Konyaspor mağlubiyetinin üzüntüsünü yaşayarak vakit kaybetmeye gerek yok" diye konuştu.

Milli maç arasını iyi bir şekilde değerlendirmek istediklerini dile getiren Ravcı, "Önümüzdeki karşılaşmalar için hazırlıklarımızı sürdüreceğiz.

Haberin Devamı

Taraftarımızın ve camiamızın bizden beklentileri var. Milli maç arasının takımımıza iyi geleceğini düşünüyoruz. Aradan sonra yapacağımız Beşiktaş maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. Önümüzde oynayacağımız daha çok karşılaşma var." ifadelerini kullandı.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

BAKMADAN GEÇME!