Ali Koç Trabzon'da bakın ne yedi! 50 kişiyle restorana gidince...

Güncelleme Tarihi:

Ali Koç Trabzonda bakın ne yedi 50 kişiyle restorana gidince...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2018 17:14

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşma için Trabzon'a gelen sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, maç öncesi bir restoranda yemek yedi.

Haberin Devamı

Bordo-mavililer ile sarı-lacivertli arasında 2011 yılından sonra yaşanan gerginliklerin ardından, ilk kez Fenerbahçe Başkanı, Trabzonspor ile oynayacakları bir maçı stattan izlemek için Trabzon'a geldi.

Trabzonspor'un maçlarını Avni Aker'in ardından Akyazı'daki Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynamaya başlamasıyla Fenerbahçe, başkan düzeyinde Trabzon'un yeni stadında temsil edilmemişti.

50 KİŞİLİK KAFİLE
İki kulüp arasındaki olumlu çağrıların ardından Trabzon'a gelen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, şehrin yöresel lezzetlerini tatmak için bir balık restoranını tercih ederken, Trabzon ile özdeşleşen 'hamsi'yi tercih etti.

Koç'un menüsünde hamsi buğulama, sarı kanat buğulama, deniz levreği ve mısır ekmeği yer aldı. Ali Koç'un işletme sahibi Kaan Bayram ile çektirdiği fotoğrafta arka planda yer alan Trabzonspor forması ise dikkatlerden kaçmadı. Koç, beraberindeki 50 kişilik kafileyle yaklaşık iki saat kaldığı restorandan ayrılarak daha sonra kafilenin bulunduğu otele geçti.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Ali Koç Trabzonda bakın ne yedi 50 kişiyle restorana gidince...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!