Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu’dan Özil’e destek

Güncelleme Tarihi:

Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu’dan Özil’e destek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2018 13:16

Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Almanya Milli Takımı’nı bıraktığını açıklayan Mesut Özil’e destek vererek, "Başarılarıyla gurur duyduğumuz kardeşimiz Mesut Özil’in bu duruşunu da canı gönülden kutluyorum. Bu kararın örnek olmasını diliyorum" dedi.

Haberin Devamı

Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, maruz kaldığı ırkçılık nedeniyle Almanya Milli Takımı’nı bıraktığını açıklayan futbolcu Mesut Özil’e destek mesajı yayımladı. Çavuşoğlu, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

"Aslını hiçbir zaman inkar etmeyen ve yıllarca Almanya Milli Takımı’na hizmet veren kardeşimiz Mesut Özil, sırf Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğraf çektirdiği için maruz kaldığı ayrımcı ve ırkçı tavırlar karşısında gereken tepkiyi vermiştir. Maruz kaldığı bu durumu ’Kazanınca Alman, kaybedince göçmenim. Artık yeter. Irkçılık ve saygısızlık hissettiğim için artık Almanya forması giymeyeceğim’ sözleriyle ortaya koyan evladımız Mesut Özil’in aldığı bu kararının da arkasındayız. İnsan haklarına ve evrensel değerlere aykırı olan ayrımcı ve ırkçı tutumları kabul etmemiz asla mümkün değildir. Bu nedenle başarılarıyla gurur duyduğumuz kardeşimiz Mesut Özil’in bu duruşunu da canı gönülden kutluyorum. Bu kararın örnek olmasını diliyorum."

Haberin Devamı

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

BAKMADAN GEÇME!