Akhisarspor Osmanlıspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Akhisarspor Osmanlıspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2018 14:41

Ziraat Türkiye Kupası’nı finalde Fenebahçe’yi yenerek tarihinde ilk kez kazanan Teleset Mobilya Akhisarspor, Spor Toto Süper Lig’deki sezonun son maçında küme düşen Osmanlıspor’u konuk edecek. Peki Akhisarspor Osmanlıspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

Spor Toto Akhisar Stadyumu’ndaki mücadele saat 18.00’de başlayacak. Bahattin Şimşek’in yöneteceği 90 dakikanın bilet fiyatları kapalı 50, misafir 30, kale arkası tribün 20 TL olarak belirlendi.

Akhisar’da sakatlıkları süren Eray, Serginho ile cezalı durumdaki Lukac, Olcan ve Ömer, son hafta görev yapamayacak. Kupa finalinin ardından ligdeki kritik Kayserispor deplasmanı nedeniyle kutlama yapmayan yeşil-siyahlı ekip, kümede kalmayı garantilemesinden sonra kupayı bu karşılaşmayl taraftarlarıyla buluşturacak. Akhisarlı futbolcular, maçtan önce Türkiye Kupası’yla sahada tur atacak.

Akhisarspor Osmanlıspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Akhisarspor Osmanlıspor maçı bu akşam saat 18:00'da başlayacak. Mücadele  beIN SPORTS MAX 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

İstatistikler

Haberin Devamı

İki takım Süper Lig'de beş kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Akhisarspor bir galibiyet alabildi. Akhisarspor, Süper Lig'de evinde Osmanlıspor ile oynadığı iki maçta galibiyet alamadı. Akhisarspor bu sezon ligde ilk sekiz haftada beş maç kazanmıştı. Manisa ekibi bundan sonra oynadığı 25 maçta aynı sayıda galibiyet alabildi. Akhisarspor geçtiğimiz hafta Kayserispor'u deplasmanda 2-1 yenerek Süper Lig'de kalmayı garantiledi. Osmanlıspor, Süper Lig'de deplasmanda oynadığı son beş maçta sadece bir kez yenildi; öncesinde 14 maçlık bir galibiyet hasreti yaşamışlardı. Osmanlıspor geçtiğimiz hafta Beşiktaş'a yenilerek Süper Lig'e veda etti; üç sezon sonra 1 Lig'e dönüyorlar. Akhisarspor, Süper Lig'de evinde oynadığı son beş maçta galibiyet alamadı; önceki üç iç saha maçında ise yenilmemişlerdi. Bu sezon Süper Lig'de rakip ceza sahalarında topla Akhisarspor'dan daha az buluşan tek takım Kayserispor. Soner Aydoğdu, Süper Lig'de ilk 11 başladığı son altı maçta beş gole katkıda bulundu. Serdar Gürler ligde forma giydiği son yedi maçta beş gol attı. Serdar ayrıca son iki sezonda da 10 gol barajına ulaşan tek yerli oyuncu konumunda.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!