Akhisarspor Ankara deplasmanından mutlu ayrıldı

Güncelleme Tarihi:

Akhisarspor Ankara deplasmanından mutlu ayrıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2017 17:34

Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda deplasmanda TFF 3. Lig ekiplerinden Ankara Demirspor'u 3-0 yendikleri maçın kendileri için faydalı geçtiğini söyledi.

Haberin Devamı

Buruk, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, üst tura çıkma adına Ankara'ya avantajlı bir skor elde etmek için geldiklerini belirterek, "Oynamayan oyuncularımız vardı. Herkesin lig maçı öncesi performansını görmek istedik." dedi.

Maçın ilk yarısında daha disiplinli bir oyun sergilediklerinin altını çizen Buruk, "Kupa bizim için çok önemli. Maçın ikinci yarısında rakibimizin 2-3 pozisyonu vardı ama biz girdiğimiz pozisyonları atabilseydik, 8-9 farkı yakalayabilirdik. Bizim için çok faydalı bir maç oldu." ifadelerini kullandı.

Ankara Demirspor cephesi

Ankara Demirspor Teknik Direktörü Murat Parlak, istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını aktardı.
Beşinci tura gelene kadar iki TFF 1. Lig takımı elediklerini hatırlatan Parlak, "3-0 mağlup olan bir takımın hocası çok fazla şey söyleyemez. Daha önceki turlarda oynadığımız Samsunspor ve Gazişehir Gaziantep maçlarında üstün bir oyun ortaya koymuştuk. Bugün istediğimiz futbolu sergileyemedik. Farklı yenilgi sonrasında kelimelerin önemi kalmıyor." değerlendirmesinde bulundu.

 

BAKMADAN GEÇME!