Akarçeşme, "Hedefe doğru emin adımlarla yürüyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Akarçeşme, Hedefe doğru emin adımlarla yürüyoruz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2017 13:56

Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi ekiplerinden Halkbank'ın antrenörü Cengiz Akarçeşme, yetenekli ve çalışma arzusuyla dolu oyuncu grubuna liderlik yaptığı için kendisini şanslı hissettiğini belirtti.

Haberin Devamı

Akarçeşme, 5. sırada tamamladıkları sezonun ilk devresini değerlendirdi.

Ligin ilk yarısının çekişmeli maçlara sahne olduğuna işaret eden Akarçeşme, "Her takım bir diğerini yenebileceğini, puan alabileceğini gösterdi. Haftada iki maç oynanması diğer yıllara göre farklı bir programlamayı gündeme getirdi. Özellikle 5-12 oynayan takımların sınırlı oyuncu rotasyonu sebebiyle de küçük sakatlıklar bile takımların performansını oldukça olumsuz etkiledi." ifadelerini kullandı.

Akarçeşme, takımdaki yardımlaşmanın üst düzeyde olduğunu vurgulayarak, "Kimi zaman ligin en genç pasör çaprazı ya da liberosuyla mücadele ediyoruz. Elbette, bu gençlerin sahada durabilmesinde onlara destek olan kaliteli yerli ve yabancı oyuncularımız var. Yetenekli ve çalışma arzusuyla dolu oyuncu grubuna liderlik yaptığım için kendimi şanslı hissediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Sezonun ikinci devresine ilişkin de düşüncelerini paylaşan Akarçeşme, şunları kaydetti:

"Ligin ikinci yarısında daha yükseğe çıkabilmek için teknik ekip ve oyuncu grubumuzla var gücümüzle çalışacağız. Halkbank Kadın Voleybol Takımı olarak öz kaynaklarından beslenen, öncelikle kulüp takımını kademeli olarak belirlenmiş hedeflere taşıyan, ardından da Türk Milli Takımlarının her kademesinde oyuncu ve antrenör olarak temsil edilen bir organizasyon yapısı oluşturmaya çalıştık. Her yıl altyapımızdan A takıma değişik mevkilerde katabileceğimiz iki oyuncu bulunuyor. Planlanan misyon ve vizyon ışığında belirlenen hedefe doğru emin adımlarla yürüyoruz."

BAKMADAN GEÇME!