Ahmet Nur Çebi'den Diego Costa açıklaması!

Güncelleme Tarihi:

Ahmet Nur Çebiden Diego Costa açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2017 12:02

Beşiktaş transferde tamamen forvete odaklanmış durumda. Aboubakar'daki gelişmeler takip edilirken Demba Ba ismi yeniden gündeme geldi. Kulislerde adı geçen yeni isim ise Graziano Pelle. Diego Costa transferi ise taraftarın tüm çabasına rağmen gerçekleşmeyecek gibi görünüyor. İşte son dakika Beşiktaş transfer haberleri..

Haberin Devamı

Beşiktaş Gökhan İnler'le yollarını ayırdı. Oyuncu forma şansı bulamayınca gitme isteğini yönetime bildirdi. Yapılan görüşmeler sonucu Gökhan İnler'e Türkiye'de Fenerbahçe ve Galatasaray'a transfer olmaması şartıyla sözleşme feshi için izin verildi. Oyuncunun adı Trabzonspor'la da anılıyor.

Diego Costa transferinde her ne kadar Beşiktaş taraftarı çok uğraşsa da oyuncunun tercihi Atletico Madrid olacak gibi. İspanyol ekibinin transfer yasağı nedeniyle Ocak ayına kadar forma giyemeyecek Diego Costa'nın bu süreyi Las Palmas'ta kiralık geçirmesi bekleniyor. Bu arada Lukaku'yu alamayan Chelsea'nin bir son dakika hamlesiyle Diego Costa'yı takımda tutması da olasılıklar arasında. Öte yandan Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, HaberTürk'e yaptığı açıklamada transfer gündeminde olan Diego Costa'yla ilgilenmediklerini açıkladı.

Haberin Devamı

Bu arada forvette bir türlü transfer yapamayan Beşiktaş, Demba Ba'yı yedekte tutuyor. Eğer siyah-beyazlılar istedikleri gibi bir forvet bulamazsa Demba Ba'yı 1 yıl daha kiralayacak. Öte yandan forvet için adı geçen isimler Babacar, Gignac, Aboubakar.

İtalyan forvet Graziano Pelle de gündeme geldi. Çin'de top koşturan golcü oyuncunun kiralanması da ihtimaller arasında.

Beşiktaş, Atınç Nukan'ın RB Leipzig'den 3 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiralandığını borsaya bildirdi.

Bu arada Beşiktaş'ın Nani'ye olan ilgisi İspanyol basınında sıkça gündeme getirilmeye devam ediyor. Transferdeki tek sorun Beşiktaş'ın Nani'yi kiralamak istemesi. Valencia sadece satışa sıcak bakıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!