Ahmet Ercanlar ABD'de derbiyi konuştu

Güncelleme Tarihi:

Ahmet Ercanlar ABDde derbiyi konuştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2017 16:49

Fenerbahçe Muhabirimiz Ahmet Ercanlar, New York'un ünlü Times Square Meydanı'nda U.S.A Fenerbahçe Derneği ile söyleşi yaptı.

Haberin Devamı

Muhabirimiz Ahmet Ercanlar, New York'taki Times Meydanı'nda ABD Fenerbahçe Derneği üyeleri ile derbi sohbeti yaptı. Spor Arena aracılığı ile ABD'deki Fenerbahçeliler'in görüşlerini canlı olarak aktarıldığı yanında konuşmacılar, derbide sarı-lacivertlilerin kazanacağına olan inançlarını dile getirdiler.

Galatasaray derbisini Fenerbahçe'nin kazanacağı konusunda hemfikir olan üyeler, sarı-kırmızılılar üzerinde psikolojik üstünlük olduğunu dile getirdiler.

Aynı zamanda kongrenin barışçıl bir ortamda geçeceğini dile getiren taraftarlar, 19 Mayıs 2018'deki kongrede oylarını kullanacaklarını söylediler

Ahmet Ercanlar da ,"Ben gerçek Fenerbahçeli olacağını düşünüyorum Giuliano'nun. Yeni bir yere geldi, uyum süreci vardı. Benim inancım Giuliano'nun bu maçta gol atıp gerçek Fenerbahçeli olacağı yönünde. Fenebahçe'nin bu maçta kazanacağını düşünüyorum. Ben Vodafone Arena'daki ilk maçta Fenerbahçe kazanacak dediğimde kimse inanmamıştı. Fenerbahçe bu tip maçları farklı oynar." diye konuştu.

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!