Ahmet Ağaoğlu'ndan flaş Şenol Güneş açıklaması!

Güncelleme Tarihi:

Ahmet Ağaoğlundan flaş Şenol Güneş açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2018 11:43

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ve tamamlanamayan maçta Şenol Güneş başından yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu olaylı derbi sonrası, başından yaralanan Şenol Güneş'i ziyaret etmesiyle ilgili çıkan haberlere tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Başkan Ağaoğlu, Fenerbahçe-Beşiktaş maçında yaşanan olayların ardından Şenol Güneş’i ziyarete gitmesiyle ilgili olarak ortaya atılan iddialarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu, “Hocanın hastaneye kaldırıldığını duyunca hemen hastaneye gittim. Sıkıntı büyük. Ama Trabzonspor başkanının gerektirdiği ağırlıkla konuşmak zorundayım. Trabzonspor’un başarılarında futbolcu ve hoca olarak hizmet etmiş, Türk futboluna hizmet etmiş, Trabzon ve Trabzonspor sevdalısı, benim insanım başına darbeyi alırsa ben oraya giderim” ifadelerini kullandı.

“Kafanızdaki düşünce sakatsa…”
Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Eleştiri aldık, senaryonun, zincirin son halkası benmişim. ‘Trabzonlu Tolga Zengin başlattı, Trabzonlu Mustafa Pektemek devam ettirdi, Şenol Güneş devam etti, zincirin son halkası Ahmet Ağaoğlu’ diye yazanlar oldu. Sözüm ona spor yazarı olduğu iddia eden insanlar bunu televizyonda ifade etti. Tek şey söyleyeceğim; insanın kafasındaki düşünce neyse gördüğü manzara da o olur. Kafanızdaki düşünce sakatsa, prematüreyse kime bakarsanız kendinizi görürsünüz” diye konuştu. (Haber61)

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

BAKMADAN GEÇME!