Ağaoğlu'ndan 70 milyon TL'lik arayış

Güncelleme Tarihi:

Ağaoğlundan 70 milyon TLlik arayış
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2018 11:25

Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi, öncelikli olarak Mart, Nisan ve Mayıs aylarına yönelik 70milyon TL’lik ödemeyi yapmak zorunda. Bunun için kaynak arayışı hemen başladı.

Haberin Devamı

Sadece ekonomik değil, sportif başarı için de Başkan yoğun çaba harcayacak. Rıza Çalımbay ve takımla bir araya gelecek olan Ağaoğlu, Avrupa biletinin önemine vurgu yapacak.

Bordo-Mavili kulübün 17. başkanı olan Ahmet Ağaoğlu, sıkıntılı bir ekonomik tabloyla karşı karşıya... “Bütün sıkıntıların üstesinden geleceğiz” diyerek camiaya seslenen Trabzonspor Başkanı, kısa vadede oldukça yoğun günler bekliyor. Yeni yönetim ilk etapta Mart, Nisan ve Mayıs aylarına yönelik 70 milyon TL’lik ödeme yapmak zorunda. Bu 70 milyon liranın içerisinde 50 milyon liralık pay, takıma ve teknik heyet olan borçları kapsıyor.

Tabloyu biliyordu

Personele 3 milyon, banka ve faizlere 6 milyon, icra dosya masraflarına 1 milyon, cari piyasaya 3 milyon, SSK ve vergi borçlarına ise 4.5 milyon lira ödenecek. Başkan Ağaoğlu ve kurmayları, bu ödemeleri gerçekleştirmek adına hemen çalışmaları hızlandırdı. Göreve gelmeden önce de Ağaoğlu’nun mevcut sıkıntıları bilerek kaynak arayışına başladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

6 maç çok önemli

İşin bir de sportif boyutu var... 45 puanla 5. sırada bulunan Trabzonspor için UEFA Avrupa Ligi biletini olmazsa olmaz olarak gören Başkan, mazbatayı aldıktan sonra teknik direktör Rıza Çalımbay ve takımla toplantı yapacak. Ağaoğlu, ligde kalan 6 maçın önemini belirtip, “Maksimum puan ile sezonu bitirmeliyiz. Size güveniyorum” diyecek. (Fanatik)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!