"AEK - MOL Vidi" rövanş maçına uzman iddaa yorumları!

Güncelleme Tarihi:

AEK - MOL Vidi rövanş maçına uzman iddaa yorumları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2018 14:14

İlk maçı 2-1 kazanan AEK, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için büyük avantaj yakaladı. Nesine.com'un uzman iddaa yazarları, sizin için rövanşı yorumladı...

Haberin Devamı

Senih Yurga

Celtic eşleşmesinde de AEK'nın Şampiyonlar Ligi'nde gruplarda bu sezon mücadele etmesini beklediğimi söylemiştim. Artık hedefe sadece 1 adım uzaktalar. MOL Vidi deplasmanında 2-1 kazanarak artık kapıyı sonuna kadar açtılar. Ateşli taraftarları önünde de kazanıp Şampiyonlar Ligi'ne adlarını yazdırırlar. 

Barış Düşmez

Bir önceki turda İskoçya devi Celtic karşısında 1-1 ve 2-1’lik skorlarla turu geçmeyi başaran AEK, Şampiyonlar Ligi Play-Off ilk maçında Macaristan’dan 2-1’lik galibiyetle avantajlı dönen taraf oldu. Bu sezon 4 resmi maç geride bırakan AEK, bu maçların 3’ünde kazanırken, mağlup olmadı! MOL Vidi buraya gelene kadar deplasmanda karşılaştığı rakiplerini deplasmanda yenemedi! Avrupa kupalarında ise dış sahada çıkmış olduğu 12 maçta yalnızca Estonya temsilcisi Nomme JK Kalju önünde galip gelebildiklerini görüyoruz. Ev sahibinde Tasos Bakasetas, konuk MOL Vidi’de ise Szabolcs Huszti kırmızı kart cezalısı oldukları için bugün yoklar. Saha ve seyircisi önünde AEK’yı 1 adım önde görüyorum. Taraf bahsi dışına çıkacaklara önerim 2.5 gol üstü bahsi olacak.

Haberin Devamı

Kerim Can Özdal

İlk maçı Macaristan'da kazanan AEK büyük avantaj elde etti. İlk maçta iki takımdan da birer oyuncu kırmızı kart gördü. MOL Vidi'de tecrübeli orta saha Huszti'nin eksikliği hissedilecektir. Oyun kurmakta zorlanabilirler. Bakasetas ise AEK'nın eksiği. Ancak ev sahibinin kadrosu daha geniş ve kaliteli. İç sahada olmaları da avantaj. Yunan ekibi sahasında da galip gelir. 

Rıdvan Aksu

AEK ilk maçı deplasmanda 2-1 kazanarak büyük bir avantaj yakalamıştı. MOL Vidi savunma ağırlıklı futbol oynayan bir ekip. Bu deplasmanda en az 2 gol bulmak zorunda olmalarına karşın özellikle ilk yarıda fazla risk almayacaklarını düşünüyorum. Ama 2. yarıda daha fazla risk almaları gerekecek. Bu bölümde AEK, iç sahada oynamanın da avantajıyla fazlasıyla ön plana çıkacaktır.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!