Adana Demirspor’a kombine desteği

Güncelleme Tarihi:

Adana Demirspor’a kombine desteği
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2018 13:36

ADANA Demirspor Kulübü'nün 2018-2019 sezonu için satışa sunduğu kombine biletlerine işadamları ve esnafların desteği sürüyor.

Haberin Devamı

Yeni Akdeniz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Tunçay 50 bin lira değerinde 10 protokol, İş adamı Ahmet Namlı 15 bin lira değerinde 2 protokol ve 50 kale arkası kombinesi ve Pırıl İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Ayhan 10 bin lira değerinde 2 protokol kombinesi alarak Adana Demirspor'a katkıda bulundu. Kombine biletlerini Adana Demirspor Kulübü Basın Sözcüsü Savaş Çokduygulu'dan alan Serkan Tunçay, Şehrimizin en önemli markalarından olan Adana Demirspor'a artık daha fazla destek olmalıyız. Bu markanın Süper Lige çıkması için Başkan Murat Sancak idaresindeki mavi lacivertli takımının yanında yer almak için kombinemizi aldık. Adana Demirspor'a Süper Lig yolunda başarılar diliyorum dedi. İş Adamı Ahmet Namlı ise, Sezona iyi giriş yapan ve Adana Demirspor'u tekrar ayağa kaldıran Murat Sancak başkanlığındaki takıma bundan sonra daha da destek olmalıyız dedi.

Haberin Devamı

Pırıl İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Ayhan da Türkiye'nin önemli isimlerinden Murat Sancak'ın başkanlığındaki Adana Demirspor'u Süper Lig yürüyüşünde yalnız bırakmamak için kombinesini aldığını söyleyerek, tüm Adanalıları destek olmaya çağırdı.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!