Abdullah Avcı'dan F.Bahçe maçı sonrası Beşiktaş itirafı

Güncelleme Tarihi:

Abdullah Avcıdan F.Bahçe maçı sonrası Beşiktaş itirafı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2017 00:44

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçının ardından konuştu.

Haberin Devamı

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe'yi eledikleri zorlu karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

"UZUN BİR GECEYDİ"
"Çok uzun geceydi. Oyunun bütünü tamamen elimizin altındaydı. Çok kısa sürelerle Fenerbahçe oyuna girdi. Oyunun sonuna kadar hak ettik. Tabi futbolcuların içinde bunlar var, penaltılara da kalabiliyor. 2-1'i yakalayana kadar sahada yaptığımız hamleye oyuncularımız güzel cevap verdi. Uzatmalarda Fenerbahçe kalemize gelemedi. Penaltılar artık işin heyecanıydı. Böyle zevkli bir müsabaka izlettik. Bizim için oyun gücü elimizdeydi. Üstün oynadık ve oyunun içinde kazanmamız gerekiyordu."

"HARİKA BİR SEZON"
"Harika bir sezon bizim için. Bugün 2 kulvarda olan tek takımız. Artık sona geldik. Buraya namağlup geldik. Oyuncularıma bizlere yaşattığı bu mutluluktan dolayı teşekkür ediyorum."

Haberin Devamı

"BEŞİKTAŞ MAÇINDAN TECRÜBELİYİM"
"Saha içinde iyi hissediyordum. Bununla ilgili tecrübem var. 2010 senesinde Beşiktaş'a penaltılarla kaybettiğimiz maçta tecrübem vardı. Bugün daha rahat hissediyordum. Kaybedebilirdik de ama asıl önemli olan Fenerbahçe stadında uzatmalar dahil oyunun üstünlüğünü ele almak bence daha keyifli bir durumdu. Sonuç olarak da almak keyifli."

BAKMADAN GEÇME!