69 maçlık serisi bitti! Celtic'i de vururlar...

Güncelleme Tarihi:

69 maçlık serisi bitti Celtici de vururlar...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2017 18:05

Hearts ile Celtic, İskoçya Ligi'nin 19. haftasında karşı karşıya geldi. St. Johnstone'a 11 Mayıs 2016'da 2-1 yenildikten bu yana İskoçya Ligi ve İskoçya kupalarında 69 maçtır kaybetmeyen Celtic'in muhteşem serisi Hearts deplasmanında sona erdi.

Haberin Devamı

Tynecastle Park'ta yapılan mücadeleye istekli başlayan Hearts, 16 yaşındaki orta saha oyuncusu Harry Cochrane'nin golüyle üstünlüğü ele geçirdi. Kısa bir dönem Çaykur Rizespor'da da forma giyen Kuzey İrlandalı golcüü Kyle Lafferty, 35. dakikada farkı 2'ye çıkardı ve ev sahibi ekip ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya çok iyi bir başlangıç yapan Hearts, 48. dakikada Manuel David Milinkovic ile 3-0'ı yakaladı ve rakibinin geri dönüş umutlarını noktaladı.

76. dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren ve maçtaki ikinci golünü kaydeden Milinkov, farkı 4'e yükseltti. Hearts deplasmanında dağılan Celtic, sahadan 4-0 yenik ayrıldı.

İskoçya sınırları içinde yakaladığı 69 maçlık yenilmezlik serisi sona eren yeşil-beyazlılar, 18 maç sonunda 41 puanda kalırken, zirvede yer aldı.

Haberin Devamı

Rakibi karşısında harika bir performans ortaya koyan ve peş peşe 3. galibiyetini alan Hearts ise yenilmezliğini 6 maça çıkardı, 19 maç sonunda puanını 27 yaptı. (Ajansspor)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!