5 oyuncu değişiyor! Konya'da yepyeni Fenerbahçe...

Güncelleme Tarihi:

5 oyuncu değişiyor Konyada yepyeni Fenerbahçe...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2018 23:58

Süper Lig’deki ilk 4 maçın 3’ünü kaybederek taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Fenerbahçe’de teknik direktör Phillip Cocu, milli maç arasını fırsat bilerek takımı yeniden yapılandırıyor.

Haberin Devamı

 Kadronun netleşmesinin ardından, 4-33 sistemini takıma tamamen yerleştirmeyi hedefleyen Cocu, geçtiğimiz 4 haftada forma giyen bazı oyuncuları kızağa çekip, başka isimlere şans tanıyacak. Peş peşe 3 yenilgi sonrası takımının idmanlarda gösterdiği reaksiyondan çok memnun olan Cocu, üç yeni oyuncuyu ilk 11’de oynatacak.

Sakatlık problemini aşan İsmail Köybaşı’nın yanı sıra, yeni transferlerden Jailson ve Benzia, Süper Lig’in 5. haftasındaki Atiker Konyaspor maçında ilk 11’de sahaya çıkacak. Kalede Harun ile yola devam edecek olan Cocu, defansta Isla, Reyes, Skrtel ve İsmail Köybaşı’nı, orta üçlüde Jailson, Eljif, Benzia’yı, ileri uçta da Ayew, Slimani ve Barış Alıcı’yı oynatmayı planlıyor. Böylelikle, son Kayserispor maçında sahaya çıkan ilk 11’den 5 oyuncu (Şener Özbayraklı, Roman Neustadter, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Ekici, Mathieue Valbuena) değişmiş olacak.

Haberin Devamı

Günde çift idman yaparak Konyaspor maçına hazırlanan sarı lacivertlilerde, özellikle İsmail, Jailson ve Frey’in yüksek hırsı ile antrenmanlardaki yüksek temposu teknik direktör Cocu’yu mutlu etti. Samandıra’da testler yaptıran Cocu, oyuncuların fiziksel verilerinin son derece iyi olduğunu ve milli maç arasından sonra bir çıkış beklediğini belirtiyor. Forma savaşında Cocu’yu en çok sevindiren olay ise İsmail’in form durumu oldu. Hollandalı teknik adam, bu oyuncunun hazır hâle gelmesinin, takımda alternatifi olmayan tek isim olarak görünen Hasan Ali’nin form düzeyini olumlu yönde etkileyeceğini düşünüyor. Bu arada Aatıf’ın da idmanlarda iyi çalıştığı ve yeniden ilk 11’e girebileceği ifade edildi.

FABIAN: FENERBAHÇE BENİ ALDATTI

Sözleşme imzalamak için İstanbul’a gelmesine rağmen F.Bahçe’nin transferinden son anda vazgeçtiği Marco Fabian, olayla ilgili Alman basınına konuştu. Bonservisi Frankfurt’ta bulunan Meksikalı, “Beni arkadan hançerlediler. Ama saçmaydı. Her şeyde anlaşmıştık. İmzaya 5 dakika kala sözleşmede bazı bölümlerin değiştirildiğini fark ettim. Bu doğru değil. Türkler beni aldattı. O oyuna girmedim” dedi.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!