26 bin üniversiteli sporcu şampiyonluk için yarışıyor

Güncelleme Tarihi:

26 bin üniversiteli sporcu şampiyonluk için yarışıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2017 12:10

Türkiye’nin en geniş katılımlı spor organizasyonu Koç Spor Fest’te heyecan bahar etabıyla devam ediyor.

Haberin Devamı

57 branşta 26 bin sporcunun mücadele ettiği Koç Spor Fest, spor bilincinin tabana yayılması ve fair play ruhunun yaygınlaşması için her geçen yıl daha etkin bir platforma dönüşürken, Türkiye’ye olimpiyat ruhunu taşıyor. Kayseri ve Erzurum’da gerçekleşen kış etabının ardından, bahar etabı finalleri ise yarın Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde Basketbol Süper Lig Yükselme Müsabakaları ile başlıyor.

Koç Spor Fest rotası Tekirdağ, Konya, Adana, Eskişehir ile sürecek. Büyük finallere ise Denizli Pamukkale Üniversitesi ev sahipliği yapacak. Koç Spor Fest’in bu yılki şampiyonları 2018’de düzenlenecek Avrupa Üniversite Şampiyonaları’nda da ülkemizi temsil etmeye hak kazanacak.

Koç Holding’in 2006 yılından bu yana yürüttüğü Türkiye’nin en geniş katılımlı spor organizasyonu olan Koç Spor Fest’in 2017 finalleri Kayseri ve Erzurum’da gerçekleşen Kış Oyunları ile başlamıştı. Spor bilincinin tabana yayılması ve fair play ruhunun yaygınlaşması için her geçen yıl daha etkin bir platforma dönüşen ve Türkiye’ye olimpiyat ruhunu taşıyan Koç Spor Fest bahar etabıyla üniversiteli sporcuların nefes kesen mücadelesine sahne olmayı sürdürüyor. Üniversiteli sporcuların yarıştığı müsabakalar ile eş zamanlı olarak Koç Spor Fest’in ziyaret ettiği üniversiteler müzik ve eğlencenin de merkezi oluyor. Rock’ın güçlü kadın vokali Şebnem Ferah bu yıl Koç Spor Fest sahnesinde konserleriyle üniversiteliler ile buluşacak.

Haberin Devamı

Koç Spor Fest’in bahar etabı kapsamında ilk durak 20 – 21 Nisan tarihlerinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi olacak. Burada gerçekleşecek Basketbol Süper Lig Yükselme Müsabakaları’nın ardından, Koç Spor Fest, 24-25 Nisan’da Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’ndeki Voleybol Süper Lig Yükselme Müsabakaları ve Triatlon Şampiyonası ile sürecek. 2 Mayıs’ta ise Konya Selçuk Üniversitesi’nde Oryantiring, Karate ve Eskrim Şampiyonaları heyecanı yaşanacak. Adana Çukurova Üniversitesi, 4-5 Mayıs’ta Futbol Süper Lig Yükselme Müsabakaları, Judo ve Spor Tırmanış Şampiyonaları’na ev sahipliği yaparken, heyecan 8-9 Mayıs’ta Eskişehir Anadolu Üniversitesi’ndeki Hentbol Süper Lig Yükselme Müsabakaları ile devam edecek.

Haberin Devamı

26 bin üniversiteli sporcu şampiyonluk için yarışıyor

Büyük Finaller Denizli Pamukkale Üniversitesi’nde!

Her yıl büyük heyecana sahne olan büyük finallerin bu yılki adresi ise Denizli olacak. 11-12 Mayıs tarihlerinde Denizli Pamukkale Üniversitesi’nde 5 bine yakın sporcunun katılımıyla “Atletizm, Basketbol, Dağ Bisikleti, Futbol, Futbol Tenisi, Hentbol, Jimnastik, Okçuluk, Voleybol ve Yüzme Finalleri” gerçekleşecek.

2017 KOÇ SPOR FEST ROTASI VE MÜSABAKA TAKVİMİ:

20-21 Nisan 2017, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Basketbol Süper Lig Yükselme Müsabakaları

24-25 Nisan 2017, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi

Voleybol Süper Lig Yükselme Müsabakaları ve Triatlon Şampiyonası

Haberin Devamı

2 Mayıs 2017, Konya Selçuk Üniversitesi

Oryantiring, Karate ve Eskrim Şampiyonaları

4-5 Mayıs 2017, Adana Çukurova Üniversitesi

Futbol Süper Lig Yükselme Müsabakaları, Judo ve Spor Tırmanış Şampiyonaları

8-9 Mayıs 2017, Eskişehir Anadolu Üniversitesi

Hentbol Süper Lig Yükselme Müsabakaları

11-12 Mayıs 2017, Denizli Pamukkale Üniversitesi

Atletizm, Basketbol, Dağ Bisikleti, Futbol, Futbol Tenisi, Hentbol, Jimnastik, Okçuluk, Voleybol ve Yüzme Finalleri

 

 

BAKMADAN GEÇME!