24 milyonluk transfer 6 milyon €'ya bitti

Güncelleme Tarihi:

24 milyonluk transfer 6 milyon €ya bitti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2019 08:00

Fenerbahçe transferdeki tüm hedeflerine ulaşırken, mali açıdan önemli bir başarıya imza attı.

Haberin Devamı

Toplam piyasa değerleri 23 milyon 875 bin Euro olan Kruse, Muriqi, Allahyar Sayyadmanesh, Emre Belözoğlu, Murat, Altay ve Rodrigues’in bonservisleri için sarı lacivertli kulübün kasasından 5 milyon 910 bin Euro çıkacak.

YENİ sezon öncesi transfer çalışmalarının önemli bir bölümünü 3-13 Temmuz tarihleri arası Topuk Yaylası’nda gerçekleştirilen kamp çalışmalarına yetiştirmeyi başaran Fenerbahçe yönetimi, izlediği politikayla taraftarlardan olumlu not aldı. Teknik direktör Ersun Yanal ve ekibinin raporları çerçevesinde başkan Ali Koç önderliğinde çalışmalarını sürdüren başkan vekili Semih Özsoy, sportif direktör Damien Comolli ve yönetici Selahattin Baki ekonomik açıdan başarılı hamlelere imza attı.

Haberin Devamı

Kruse, Emre ve Murat için bonservis parası ödenmedi

SARI lacivertli kulüp bugüne dek Max Kruse, Vedat Muriqi, Allahyar Sayyadmanesh, Emre Belözoğlu, Murat Sağlam, Garry Rodrigues, Altay Bayındır ve satın alma opsiyonunu kullandığı Yasir Subaşı’yı renklerine bağladı. Transfermarkt verilerine göre toplam piyasa değerleri 23 milyon 875 bin Euro’ya ulaşan bu oyuncuların bonservisleri için kulübün kasasından yalnızca 5 milyon 910 bin Euro çıkacak olması, izlenen politikada ne denli başarıya ulaşıldığını gösterdi. Werder Bremen ile sözleşmesi sona eren Kruse, Başakşehir’le mukavelesi biten Emre ve Wolfsburg II’den Murat, bonservis bedeli ödenmeksizin alındı.

Kaleci Altay, Murat ve Allahyar ‘geleceğe yatırım’ olarak alındı

FENERBAHÇE, transfer ettiği futbolcular içinde en yüksek bonservis bedelini, 3.5 milyon Euro ile Kosovalı forvet Vedat Muriqi için Çaykur Rizespor’a ödedi. Ayrıca başarılı golcü için Karadeniz ekibine bonservisli ve kiralık sözleşmeli genç oyuncular gönderildi. Ankaragücü kalecisi
Altay Bayındır’ın bonservisini 1.5 milyon Euro’ya alan Fenerbahçe, İran’ın Esteghlal takımının 18 yaşındaki yıldız adayı Allahyar’ı da 750 bin Euro’ya satın aldı. Sarı lacivertliler, kaleci Altay, sağ bek Murat ve Allahyar’ı tıpkı Eljif Elmas gibi parlatıp uzun vadede yüksek rakamlara satmayı planlıyor.

Haberin Devamı

24 milyonluk transfer 6 milyon €ya bitti

misli.com iOS ve Android uygulamasını indirmek için buraya tıklayınız!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!