2018’de bambaşka bir Fenerbahçe

Güncelleme Tarihi:

2018’de bambaşka bir Fenerbahçe
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2017 23:26

Lucas Perez ve Taison’un transferlerini gerçekleştiremeyen Fenerbahçe’de, ‘gidecekler’ listesinin başında Emenike, Lens, Van der Wiel bulunuyor. Robin van Persie teklif gelirse elden çıkarılacak. Bu sezon kiralık oynayan Moussa Sow da bonservisini alıp geldiği taktirde kadroda tutulacak.

Haberin Devamı

F.BAHÇE, sezonu kupasız tamamlayan kadroda büyük bir operasyona hazırlanıyor. Sarı lacivertli yönetim, bekleneni veremeyen beş oyuncuyu gönderip, yerlerine en az üç transfer yapmayı amaçlıyor...

Yönetimin transfer gündemindeki ilk isim Olympique Lyon’un 10 numarası Mathieu Valbuena. Asbaşkan Ali Yıldırım, sezon başı da gündeme gelen ancak alınamayan 33 yaşındaki futbolcunun transferi için dün Fransa’ya gitti.

UEFA Avrupa Ligi’nde Beşiktaş’a karşı oynadığı futbolla büyük beğeni kazanan Valbuena ile büyük ölçüde anlaşma sağlandığı bildirildi.

ARSENAL VE SHAKTHAR ÇOK PARA İSTEDİ

SARI lacivertlilerin transferini bitirmek üzere olduğu bir başka isim, bu sezonu Belçika’nın Genk takımında kiralık olarak geçiren Shakthar Donetsk’in orta saha oyuncusu Milan Malinovskyi. 24 yaşındaki futbolcunun imza atmasının an meselesi olduğu belirtildi. Listedeki iki isimden ise kötü haberler geldi.

Haberin Devamı

İspanyol golcü Lucas Perez’in transferi, Arsenal Kulübünün çok fazla para istemesi nedeniyle gerçekleşmedi. Shakthar Donetsk’in Brezilyalı orta saha oyuncusu Taison’un da gelmesi imkansızlaştı.

Ukrayna kulübü, 29 yaşındaki futbolcu ile dün 4 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Böylece sarı lacivertliler görüşmeleri tamamen dondurdu.

SOW BONSERVİSİNİ GETİRİRSE KALACAK

BiR golcü transfer etmek isteyen yönetim, kulübe önerilen çok sayıda isim arasında bir tercih yapacak.

 ‘Gönderilecekler’ listesinde ise beş oyuncu bulunuyor. Kiralık sözleşmesi bitecek olan Hollandalı Lens, sezon sonu veda ediyor. Emenike’ye ‘kendine kulüp bul’ denildi. Hayal kırıklığı yaratan isimerin başında gelen Van der Wiel’in takımdan ayrılması isteniyor. Van Persie de teklif gelmesi durumunda elden çıkartılacak.

Bu sezon kiralık olarak forma giyen Sow ise bonservisini alıp gelirse kadroda tutulacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!